KURS OG KONFERANSE

Dyna Fyr

Et unikt møtelokale i Indre Oslofjord


Velkommen til en intim og særegen opplevelse på et av Oslos mest spektakulære landemerker.
Et historisk fyr fra 1874

Siden 1874 har det vært lys i vinduene på Dyna Fyr. Det året ble det installert en fyrlykt og tåkeklokke, med tilhørende fyrvokterbolig på det lille skjæret Dyna – midt i innseilingen til Oslo havn.

I 1956 ble fyret automatisert. Fyrvokterboligen ble forvandlet til et helt unikt selskapslokale i 1992. Med sus av gamle dager gjenåpnet Dyna Fyr dørene for spesielle arrangementer og fantastiske matopplevelser.

- Det er vel få restauranter i hovedstaden som har en bedre og mer spektakulær belligenhet? 

Fra 20 til 40 personer

Om du ønsker kan du leie hele Dyna Fyr til kurs og konferanser for 20 til 40 personer. Selskapet hentes til avtalt tid på Honnørbryggen foran Rådhuset. Båtturen ut til Dyna tar ca 25 minutter, og det er mulig å få servert aperitiff og litt småmat ombord, før du går i land til dekket bord.

Våren på Dyna Fyr er noe helst spesielt der man speider utover Oslofjorden. Ved adkomst ønsker vertskapet velkommen med anekdoter fra fyrvokternes liv. På Dyna er det mulig å arrangere lunsj, middag og møter.

Lokalleien er 3500 kr (+ 12% MVA) per time (minimum 4 timer). Dette inkluderer transport i båt frem og tilbake fra Dyna Fyr.

Møtekapasitet: 40
25 minutters båttur fra Oslo Rådhus
Fyropplevelse