Kurs og konferanse

Grand Café

Se kart her

Lyst til å leie et historisk lokale i Oslo til ditt neste møte?


Grand Cafés fantastiske vinkjeller leies ut delvis eller i sin helhet, enten man ser etter lokaler for frokostmøter, konferanser på dagtid eller kveldsarrangementer. Chambre séparéet er for de spesielle møtene hvor det er plass til inntil 10 gjester og i det store chambreet er det plass til inntil 80 på langbord. Grand Cafe åpnet i oktober 2016 og har allerede rukket rukket å ha et bredt spekter av arrangementer av ulik størrelse og av ulik karakter. Velkommen til en lun og unik atmosfære.
  • Sentral beliggenhet

    Midt i sentrum i Karl Johans gate 31.

  • Vinopplevelse

    Over 16.000 flasker og mer enn 1.500 ulike viner.

  • Historien

    I 1874 åpnet Grand Café dørene, den gang Oslo het Kristiania.

Hva med neste møte på stamstedet til Kristianiabohemene?

I 1874 åpnet Grand Café dørene, den gang Oslo het Kristiania. Det var her det hele startet. Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre 'Kristianabohemer'. Nå har en ny æra startet.

Grand Café har nå åpnet i ny drakt og det er lagt vekt på å bevare de historiske linjene tilbake til 1874. Dekorhimlingene til Lars Backer er avdekket og gjenskapt, de originale Thonet-stolene er renovert og de tre berømte Krohg-maleriene er bevart. Men, for å skape en Grand Café som ikke bare ser tilbake, er det fokusert på å skape ny historie, nye smaker og opplevelser.

Nye Grand Café har blitt en restaurant med en spesiell atmosfære. Det er bokstavelig talt høyt under taket, en storstue med plass til i underkant av 200 gjester. Kjøkkenet er åpent med innsyn til kokkene som tilbereder mat med råvarer hovedsakelig fra Norden, men med innspill fra andre deler av verden med fokus på gode smaker og sesongens beste råvarer.

Den nye vinkjelleren med vinbar ligger i etasjen under restauranten. Med over 16.000 flasker og mer enn 1.500 ulike viner kan Grand Café tilby en rikholdig vinopplevelse.

Innerst i vinkjelleren finner du cafeens lille 'hemmelighet' med plass til 10 personer. Grand har bygget et unikt Chambre Séparée til de spesielle anledningene. Omringet av vin kan dere nyte et bedre måltid med matchende vin helt uten forstyrrelser.

Grand Café tilbyr også et større Chambre Séparée med plass til 80 gjester. Fleksible skyvedører gir mulighet for å avgrense et større område – alt etter behov. Dette passer perfekt for vinkurs, mindre selskaper, spesielle eventer eller lunsj for større grupper.

Møtekapasitet: 80
Oslo lufthavn, Gardermoen 53 km
Vinkjeller
Kulinarisk opplevelse