Kurs og konferanse

Høymagasinet

Et unikt lokale ved Akershus Festning


Opp igjennom tidene har høylåven ved Kontraskjæret blitt benyttet som arrangementslokale for konserter, bryllup, filminnspillinger, kunstutstillinger og næringslivsarrangementer. Etter omfattende modernisering i 2018-2019 er Høymagasinet tilgjengelig for publikum som kulturscene, selskapslokale og kafe på historisk grunn - midt i byen.
Inviter opp til 440 gjester

Høymagasinet er et spennende lokale med moderne fasiliteter og alle rettigheter. Bygget kan huse en rekke ulike arrangementer med opp til 440 gjester. Store utearealer og lett tilgang til Kontraskjæret gjør Høymagasinet til et fleksibelt arrangementslokale hvor events kan arrangeres inne, ute eller i en kombinasjon.

Det er høyt under taket på Høymagasinet og virksomheten skal også ha takhøyde for det meste. Her er det plass til konserter, bedriftseventer, konferanser, jubileer, fjernsyns-/filminnspillinger, bryllup, teater, revy, kunstutstillinger, dans, foto, film, bok- eller musikklanseringer og debattmøter.

Høymagasinet tilbyr et bredt spekter av mat- og drikkemenyer, samt skreddersøm ut ifra oppdragivers ønsker. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg!

 
Møtekapasitet: 440
Oslo lufthavn, Gardermoen 50 km
En del av Akershus Festning