Kurs og konferanse

Det Lille Hotel

Intime og eksklusive lokaler


Det Lille Hotel passer for dere som søker et annerledes og inspirerende konferansekonsept. Vakre historiske Risør setter den sosiale rammen om deres arrangement. Konferansekonseptet favner innkvartering i Det Lille Hotels prisbelønte suiter, komfortable, stemningsfulle og velutstyrte møtefasiliteter, deilige måltider i private omgivelser, og et variert og spennende utvalg sosiale utflukter og opplevelser til lands eller til vanns.
  • Matkurs

    Matlaging er den perfekte måten å kombinere hygge, teambuilding og en god matopplevelse på.

  • Vin- & øl smaking

    Hotellet inviterer til vinsmaking og ølsmaking med vinskribent Mads Endresen.

  • Olavsrosa

    Hotellet er tildelt Norsk Kulturarvs Olavsrosa og Fylkeskommunens Bygningsvernpris.

Plassen for de små møtene med de store beslutningene

Det Lille Hotel består av 9 dobbeltrom i byens gamle Tollbod og 19 hotellsuiter i møysommelig restaurerte, historiske bygninger spredt rundt i en av verdens best bevarte trehusbyer. Alle suitene har et unikt tema som forteller om byens rike, maritime historie. Lidenskapen for byens rike sjøfartshistorie, maritime antikviteter og spennende innredning ble utgangspunktet for hotellets gründere som har brukt 30 år på å utvikle hotellet. Etter at familien Bertelsen tok over hotellet i 2021, har hotellet blitt utvidet med Tollboden og to restauranter og har nå god kapasitet til både større konferanser, bryllup og andre selskaper.

I 2018 åpnet “Konsulatet”, en tidligere klokkerbolig bygd 1863 med original
vinkjeller, spisestue, soverom med peis og en vakker hage med basseng. Møter kan holdes her, i Sagafjord Suiten eller i Seilet som hver tar rundt 20+ personer rundt bordet og er utstyrt med prosjektor/lerret og flipover. Restauranten Park Café kan også benyttes som møterom for rundt 30 personer og er man flere enn det, finnes andre alternativer utenfor hotellet. Vi har et godt samarbeid i byen og bruker hele byen til kurs og konferanse.


Hvordan komme hit:
Nærmeste flyplasser er Kristiansand lufthavn, Kjevik: 110 km (1t 30m med bil) og Sandefjord lufthavn, Torp: 123 km (1t 40m med bil). Bil fra Oslo til Risør tar 2t 50m.

Det går også flere busser fra Oslo til Vinterkjær, med tilbringerbuss som stopper rett utenfor Tollboden. Turen tar litt over 3,5 time. Se Nor-Way eller Vy for mer informasjon.

 

Møtekapasitet: 40
19 hotellsuiter og 9 dobbeltrom
Kristiansand lufthavn, Kjevik 111 km
El-sykkelutleie