Kurs og konferanse

Det Lille Hotel

Intime og eksklusive lokaler


Det Lille Hotel passer for dere som søker et annerledes og inspirerende konferansekonsept. Vakre historiske Risør setter den sosiale rammen om deres arrangement. Konferansekonseptet favner innkvartering i Det Lille Hotels prisbelønte suiter, komfortable, stemningsfulle og velutstyrte møtefasiliteter, deilige måltider i private omgivelser, og et variert og spennende utvalg sosiale utflukter og opplevelser til lands eller til vanns.
  • Matkurs

    Matlaging er den perfekte måten å kombinere hygge, teambuilding og en god matopplevelse på.

  • Vin- & øl smaking

    Hotellet inviterer til vinsmaking og ølsmaking med vinskribent Mads Endresen.

  • Olavsrosa

    Hotellet er tildelt Norsk Kulturarvs Olavsrosa og Fylkeskommunens Bygningsvernpris.

Plassen for de små møtene med de store beslutningene

Det Lille Hotel består av 19 ulike, komfortable hotellsuiter i møysommelig restaurerte historiske bygninger i en av verdens beste bevarte trehusbyer. Alle suitene har et unikt tema som forteller om byens rike maritim historie. Lidenskapen for Risørs rike sjøfartshistorie, maritime antikviteter og spennende innredning ble utgangspunktet for hotellets gründere, og de siste 25 årene har hotellet utviklet seg stadig med blant annet nye selskaps- og konferansefasiliteter.

I 2018 åpnet “Konsulatet”, en tidligere klokkerbolig bygd 1863 med original vinkjeller, spisestue, soverom med peis og en vakker hage med basseng. Møter kan holdes her, i Sagafjordsuiten eller i Seilet som hver tar rundt 20+ personer rundt bordet og er utstyrt med prosjekt/lerret og flipover.

Risør er berømt for sin sjømat og gjester kan bestille et deilig skalldyrfat levert i suiten. Det er også kort vei til flere bra spisesteder og utesteder.

Hvordan komme hit:
Nærmeste flyplasser er Kristiansand lufthavn, Kjevik: 110 km (1t 30m med bil) og Sandefjord lufthavn, Torp: 123 km (1t 40m med bil).

Det går også flere bussen fra Oslo direkte til Gjøvik. Turen tar 3,5 time.
Se Konkurrenten.no, Nettbuss eller Lavprisekspressen for mer informasjon.

Møtekapasitet: 20
Hotellsuiter: 19
Kristiansand lufthavn, Kjevik 111 km
Ulike aktiviteter
Massasje/velværebehandling