Kurs og konferanse

Erzscheidergården

Kurs og konferanse


Skal du arrangere møte, kurs eller konferanse er teknisk utstyr av topp klasse vel og bra. Vi tror likevel at du og de andre i rommet trenger enda mer for å få best mulig utbytte av timene du skal tilbringe her. Gode Håg-stoler og riktig lys, for eksempel. Og et interiør med varm personlighet. Vertskapet på Erscheidergården skiller seg ut. De er personlige og lager verdens beste frokost. En perfekt start før et godt møte.
Et møte med en hjemmekoselig følelse

Erzscheidergården ble bygget på 1600-tallet, og bærer fremdeles mye av Bergstadsjelen med seg. Her er fortidens tømmervegger kommet til heder og verdighet igjen, og hvert av de 24 rommene er gitt sitt eget unike særpreg.

Bygningen og rommene er tydelig inpirert av naturen, kulturen og menneskene på Røros, og hotellet er kjent for sitt varme vertsskap og en frokost det går gjetord om - med nystekte brød, rundstykker og vafler i hotellets koselige spisesal. I den hyggelige peisestuen står det alltid fremme både hjemmebakst og kaffe.

Konferanseavdelingen har selvsagt smartboard med integrert projektor. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel. Her legges det til rette for gode møter mellom mennesker.

Hvordan komme hit:

Med bil:
Fra Oslo: Riksvei 3 til Tynset, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Trondheim: E6 til Støren, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Værnes: Riksvei 705 via Tydal til Røros.

Med tog:
Fra Oslo går det tog sju ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer. Fra Trondheim går det tog tre ganger per dag, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.

Med fly:
Det går to daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.

  • UNESCO verdens-arv liste

    Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.

  • Frokost

    Frokosten på Erzscheidergården går det gjetord om.

  • Ølsmaking

    Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS lager ekte håndverksøl

Konferanserom med hjerterom

Kapasitet og fasiliteter

Konferanserom: 20 personer
Teknisk utstyr: Smartboard med integrert projektor og trådløst nett Total overnattingskapasitet: 50 personer

Konferanseavdelingen har selvsagt smartboard med integrert projektor. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel.

Slik legges det til rette for gode møter mellom mennesker.

Velkommen.

Møtekapasitet: 20
Hotellrom: 24
Røros lufthavn 4 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Historiefortelling