Erzscheidergården ble bygget på 1600-tallet, og bærer fremdeles mye av Bergstadsjelen med seg. Her er fortidens tømmervegger kommet til heder og verdighet igjen, og hvert av de 24 rommene er gitt sitt eget unike særpreg.
Bygningen og rommene er tydelig inpirert av naturen, kulturen og menneskene på Røros, og hotellet er kjent for sitt varme vertsskap og en frokost det går gjetord om - med nystekte brød, rundstykker og vafler i hotellets koselige spisesal. I den hyggelige peisestuen står det alltid fremme både hjemmebakst og kaffe.
Konferanseavdelingen har selvsagt smartboard med integrert projektor. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel. Her legges det til rette for gode møter mellom mennesker.
Hvordan komme hit:
Med bil:
Fra Oslo: Riksvei 3 til Tynset, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Trondheim: E6 til Støren, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Værnes: Riksvei 705 via Tydal til Røros.
Med tog:
Fra Oslo går det tog sju ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer. Fra Trondheim går det tog tre ganger per dag, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.
Med fly:
Det går to daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.
Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.
Frokosten på Erzscheidergården går det gjetord om.
Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS lager ekte håndverksøl
Kapasitet og fasiliteter
Konferanserom: 20 personer
Teknisk utstyr: Smartboard med integrert projektor og trådløst nett Total overnattingskapasitet: 50 personer
Konferanseavdelingen har selvsagt smartboard med integrert projektor. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel.
Slik legges det til rette for gode møter mellom mennesker.
Velkommen.