Kurs og konferanse

Erzscheidergården

Konferanserom med hjerterom


Opplev møter med en varm og hjemmekoselig atmosfære på Erzscheidergården, et tidløst sted fra 1600-tallet som bærer arven av Bergstadsjelen. Fortidens tømmervegger har blitt vekket til live med en følelse av ære, og de 24 ulike rommene omfavner deg med sitt unike særpreg. Hotellet passer ypperlig for små og mellomstore bedrifter.
Et møte med en hjemmekoselig følelse

På Erzscheidergården smelter historie, sjarm og moderne komfort sammen, og skaper et unikt miljø som stimulerer til gode beslutninger og minnerike øyeblikk. Fra frokostens første smak til konferanserommets siste diskusjon, legger Erzscheidergården til rette for møter som går utover det forventede.

Konferanserommet, med plass til opptil 24 personer, gir en imponerende utsikt over Bergstaden Røros. Skifervegg med el-peis og antikke møbler skaper en unik atmosfære som inspirerer til kreativitet og effektive diskusjoner. I den stemningsfulle peisestuen venter hjemmebakst og kaffe.

Kanskje vil dere styrke teamet med spennende aktiviteter i de fantastiske omgivelsene rundt Røros? Utforsk Bergstaden gjennom spennende aktiviteter som bergstadvandring, hundekjøring, omvisning i Olavsgruva - eller bli med på ølsmaking!


Hvordan komme hit:

Fra Oslo går det tog to ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer. Fra Trondheim går det tog to ganger per dag, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.

Det går to daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.

 

Møtekapasitet: 20
Hotellrom: 24
Røros lufthavn 4 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Historiefortelling