Kurs og konferanse

Erzscheidergården

Se kart her

Kurs og konferanse


Skal du på møte, kurs eller konferanse er teknisk utstyr av topp klasse vel og bra. Vi tror likevel at du og de andre i rommet trenger enda mer for å få best mulig utbytte av timene du skal tilbringe her. Gode Håg-stoler og riktig lys, for eksempel. Og et interiør med varm personlighet. Vertskapet på Erscheidergården skiller seg ut. De er personlige og lager verdens beste frokost. En perfekt start før et godt møte.
Et møte med en hjemmekoselig følelse

Erzscheidergården ble bygget på 1600-tallet, og bærer fremdeles mye av Bergstadsjelen med seg. Her er fortidens tømmervegger kommet til heder og verdighet igjen, og hvert av de 24 rommene er gitt sitt eget unike særpreg.

Bygningen og rommene er tydelig inpirert av naturen, kulturen og menneskene på Røros, og hotellet er kjent for sitt varme vertsskap og en frokost det går gjetord om - med nystekte brød, rundstykker og vafler i hotellets koselige spisesal. I den hyggelige peisestuen står det alltid fremme både hjemmebakst og kaffe.

Konferanseavdelingen har selvsagt smartboard med integrert projektor. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel. Her legges det til rette for gode møter mellom mennesker.

  • UNESCO verdens-arv liste

    Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.

  • Frokost

    Frokosten på Erzscheidergården går det gjetord om.

  • Ølsmaking

    Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS lager ekte håndverksøl

Konferanserom med hjerterom

Kapasitet og fasiliteter

Konferanserom: 20 personer
Teknisk utstyr: Smartboard med integrert projektor og trådløst nett Total overnattingskapasitet: 50 personer

Konferanseavdelingen har selvsagt smartboard med integrert projektor. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel.

Slik legges det til rette for gode møter mellom mennesker.

Velkommen.

Møtekapasitet: 20
Hotellrom: 24
Røros lufthavn 4 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Historiefortelling