Kurs og konferanse

Røros Hotell

Kurs og konferanse i Røros


Velkommen til Røros Hotell, det ideelle stedet for en perfekt kombinasjon av forretning og unike opplevelser! Hotellet er skreddersydd for å imøtekomme alle dine behov, enten du planlegger et stort konferansearrangement, et intimt møte eller en minneverdig fest. Hotellet kan ta imot grupper på 600 personer, kjøre lastebiler inn i konferansesalen, servere dere middag i en sørsamisk gamme eller invitere dere på villmarkseventyr. Kort sagt: Det finnes nesten ikke grenser for hva dere kan oppleve på dette stedet!
Et aktivt møte i Bergstaden

Legg til et snev av luksus ved å nyte utsikten mot den berømte trehusbebyggelsen og Bergstaden Ziir fra hotellets varme utendørs boblebad. Røros Hotell gir deg ikke bare et sted å møtes, men en opplevelse som vil forsterke ditt arrangement og gi deltakerne noe å huske. Her kan dere ta på dere ski eller tursko ved hotelldøra og bli med på flere morsomme aktiviteter som vil styrke lagfølelsen.

Storstuggu er storstuen på Røros. Det er et allsidig kulturhus og innlandets største konferansesenter. Storstuggu ligger vegg i vegg med hotellet , og er huset som brukes til både hverdag og fest. Her finner du saler og rom i alle størrelser, med det mest moderne innen teknisk utstyr og konferansefasiliteter.


Hvordan komme hit:

Med bil:
Fra Oslo: Riksvei 3 til Tynset, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Trondheim: E6 til Støren, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Værnes: Riksvei 705 via Tydal til Røros.

Gratis parkering ved hotellet.


Med tog:
Fra Oslo går det tog to ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer. Fra Trondheim går det tog to ganger per dag, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.

Det er noen få minutters taxitur fra jernbanestasjonen til Røros Hotell.


Med fly:
Det går to daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.

Det er en 5 minutters taxitur fra flyplassen til Røros Hotell. 

 • UNESCO verdens-arv liste

  Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.

 • Røros Bryggeri

  Ekte håndverksøl basert på flere hundre år gamle øltradisjoner.

 • Bad og velvære

  Det er lagt til rette for velvære, med boblebad, utendørsbasseng og jacuzzi.

Ulike møterom tilpasset ditt møte

Med kapasitet for grupper på opptil 600 personer, gir Falkbergetsalen deg muligheten til å arrangere alt fra store kurs og konferanser til messer. Denne allsidige salen tilbyr også fleksible løsninger med store glass-skyveporter som åpner opp mot tilstøtende rom, perfekt for vrimleområder under messer eller lignende arrangementer. Med et mobilt amfi, full scenerigg og modulært podie system er Falkbergetsalen det ultimate stedet for imponerende lanseringer, konserter og banketter med "showtime".

Konferansesenter Storstuggu gir deg muligheten til å holde fem parallelle seminarer for opptil 100 personer samtidig. Med 15 møte- og grupperom i ulike størrelser, tilbyr vi den fleksibiliteten du trenger for å tilpasse arrangementet ditt etter dine spesifikke krav.

For de mer intime møtene tilbyr Kinosalen et romslig miljø som egner seg godt for møter, kurs og konferanser. Utstyrt med moderne teknologi og et sceneområde for foredrag og mindre kulturarrangementer, gir kinosalen deg den perfekte settingen for produktive og inspirerende møter.


Fasiliteter inkluderer:

 • 2 saler med amfi-muligheter (Falkbergetsalen med mobilt amfi og Kinosalen med fast amfi)
 • Stor fleksibilitet for Falkbergetsalen gjennom automatiserte glassvegger mot tilstøtende lokaler
 • Mulighet for innkjøring av lastebil i Falkbergetsalen
 • Modulær scene – gir scenemuligheter i alle fasonger
 • God plass – store vrimle og pausearealer
 • Dagslys i alle møte -og grupperom
 • Peisestue og kafèområde for innlagte pauser
 • Foajè og utstillingslokale

Ta kontakt for et skreddersydd arrangement!

Møtekapasitet: 600
Hotellrom: 160
Røros lufthavn 3,8 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Bad og velvære
Kurs og konferanse i hjertet av Røros Vis filmen