Foto: T. Gustavsen
Kurs og konferanse

Røros Hotell

Se kart her

Kurs og konferanse


Røros Hotell er perfekt om dere ønsker å kombinere forretning med opplevelser. Hotellet kan ta imot grupper på 600 personer, kjøre lastebiler inn i konferansesalen, servere dere middag i en sørsamisk gamme eller invitere dere på villmarkseventyr. Kort sagt: Det finnes nesten ikke grenser for hva dere kan oppleve på dette stedet!
Røros Hotell er et moderne hotell utviklet med kjærlighet og respekt for Røros og stedets lange historie

Dere kan ta på dere ski eller tursko ved hotelldøra i en av pausene eller dere kan beholde tøflene på, og nyte hotellets store bad- og spaanlegg. Her nytes utsikten mot den berømte trehusbebyggelsen og kirken Bergstaden Ziir fra hotellets 38 grader varme utendørs boblebad.

Storstuggu er storstuen på Røros. Det er et allsidig kulturhus og innlandets største konferansesenter. Storstuggu ligger vegg i vegg med hotellet , og er huset som brukes til både hverdag og fest. Her finner du saler og rom i alle størrelser, med det mest moderne innen teknisk utstyr og konferansefasiliteter. Den største salen, Falkbergetsalen, har alt av utstyr tilgjengelig, full scenerigg og modulært podiesystem. Skyvedører kan åpnes mot tilstøtende rom, med luftige områder og vrimleplass ved større arrangementer. Dette er den perfekte salen for store konferanser, lanseringer, konserter, utstillinger og banketter.

 • UNESCO verdens-arv liste

  Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.

 • Røros Bryggeri

  Ekte håndverksøl basert på flere hundre år gamle øltradisjoner.

 • Bad og velvære

  Det er lagt til rette for velvære, med boblebad, utendørsbasseng og jacuzzi.

Ulike møterom tilpasset ditt møte

Falkbergetsalen, den største salen, er egnet for store kurs, konferanser, messer, landsmøter, foredrag, konserter, teateroppsetninger, bryllup og festmiddager. Kapasitet til 400 personer i klasseromsoppsett. Ved bruk av store glass-skyveporter åpner man opp mot tilstøtende rom, som gir god plass og mulighet til vrimleområder ved blant annet messer og lignende arrangement. Mobilt amfi, full scenerigg og modulært podiesystem gjør salen fullkommen for lanseringer, opptredener, konserter eller banketter med «showtime».

Konferansesenteret Storstuggu har kapasitet til 5 paralelle seminarer à 100 personer samtidig. I tillegg er der 17 møte -og grupperom i ulike størrelser.

 • 2 saler med amfi-muligheter (Falkbergetsalen med mobilt amfi og Kinosalen med fast amfi)
 • Stor fleksibilitet for Falkbergetsalen gjennom automatiserte glassvegger mot tilstøtende lokaler
 • Mulighet for innkjøring av lastebil i Falkbergetsalen
 • Modulær scene – gir scenemuligheter i alle fasonger
 • God plass – store vrimle og pausearealer
 • Dagslys i alle møte -og grupperom
 • Peisestue og kafèområde for innlagte pauser
 • Foajè og utstillingslokale


Christianus Sextus
 er en mindre konferansesal på med kapasitet opptil 120 gjester. Salen kan deles i to med en kapasitet på rundt 50 i hver del og er godt utstyrt med konferanseteknikk og videoprojektor. Egner seg også godt som aktivitetsrom

Kinosalen er fast visningssted for Røros kino med 125 stoler i amfi og med god publikumskomfort. Salen har også et sceneområde som benyttes ved foredrag/kurs og ved mindre kulturarrangement. Salen er utstyrt med konferanseteknikk, og har fast installert videoprojektor.

Gropa er et mindre lokale med fast amfi og kapasitet til rundt 100 personer. Lokalet passer til mindre kurs/foredrag og kulturarrangement og kan åpnes mot Falkbergetsalen og til foajeområdet. Godt egnet til utstillinger knyttet til konferanse i Falkbergetsalen.

Peisstuggu benyttes til pause-/vrimleområde, med mulighet for åpning inn til Falkbergetsalen. Lokalet kan også benyttes til utstillinger og presentasjoner i forbindelse med konferanser. Kan deles i flere lukkede rom med store skyveporter.

Møterommene Smeden, Stigeren og Bergmesteren er mindre møterom egnet for grupper opp til 25 personer i kinooppsett. (22 personer i klasseromsoppsett og 15 personer i U-bordsoppsett)

Grupperom 16 grupperom. Lokalene kan også benyttes til utstillinger og presentasjoner i forbindelse med konferanser.

Møtekapasitet: 600
Hotellrom: 160
Røros lufthavn 3,8 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Bad og velvære