Foto: Nina Grenness
Kurs og konferanse

Vertshuset Røros

Kurs og konferanse


Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på møterom som er perfekt for ledergrupper. Vertshuset Røros holder til i Rammgården, et sjarmerende bygg som er pusset opp i tradisjonell rørosstil i tett dialog med Riksantikvaren. Her bor du midt i hjertet av Røros, der hovedhusets historie går helt tilbake til 1600-tallet. I bakgården og i Uldvarefabrikken finner du 32 sjarmerende og koselige rom og 6 leiligheter med hotellstandard.
  • UNESCO verdens-arv liste

    Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.

  • Lokalprodusert mat

    Gode råvarer fra egen region

  • Ølsmaking

    Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS lager ekte håndverksøl

Vertshuset Røros – et møte i hjertet av Røros

Vertshuset Røros har moderne møterom til opp til 30 personer. 

Kjøkkenet er vertshusets store stolthet. Her bruker kjøkkensjefen og hans stab lokale kvalitetsråvarer og tryller frem gourmetmåltider med tydelig inspirasjon fra mattradisjonene og matkulturen på Røros.

Her bor du i - og er omgitt av - historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske Røroskirken Bergstaden Ziir.


Hvordan komme hit:

Med bil:
Fra Oslo: Riksvei 3 til Tynset, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Trondheim: E6 til Støren, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Værnes: Riksvei 705 via Tydal til Røros.

Med tog:
Fra Oslo går det tog sju ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer. Fra Trondheim går det tog tre ganger per dag, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.

Med fly:
Det går to daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.

 

Møtekapasitet: 30
Hotellrom: 38
Røros Lufthavn 2,3 km Røros Stasjon 0,5 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Historiefortelling