Foto: Nina Grenness
Kurs og konferanse

Vertshuset Røros

Kurs og konferanse


Tre inn i historien med Vertshuset Røros, hvor møterommene ikke bare gir en unik setting, men også et dypt forankret historisk sus. Med røtter som strekker seg tilbake til 1600-tallet tilbyr Vertshuset Røros møterom som er skapt for ledergrupper som søker det ekstraordinære. Med 30 sjarmerende og koselige rom i bakgården og i Uldvarefabrikken, i tillegg til 6 leiligheter med hotellstandard, sørger vi for at ditt opphold blir like komfortabelt som det er minneverdig. Velg Vertshuset Røros for et møtepunkt mellom fortid og fremtid, der historien beriker din ledergruppes opplevelse.
  • UNESCO verdens-arv liste

    Røros Bergstad en unik bergverksby etablert i 1644.

  • Lokalprodusert mat

    Gode råvarer fra egen region

  • Ølsmaking

    Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS lager ekte håndverksøl

Et møte i hjertet av Røros

Vertshuset Røros har moderne møterom for opp til 25 personer. 

Hotellets beliggenhet i Rammgården, et sjarmerende bygg restaurert i tradisjonell rørosstil i nært samarbeid med Riksantikvaren, gir deg en opplevelse av autentisk kultur og historie. Midt i hjertet av Røros gir det unike hovedhuset deg ikke bare et møterom, men en reise tilbake i tid.

Kjøkkenet er vertshusets store stolthet. Her bruker kjøkkensjefen og hans stab lokale kvalitetsråvarer og tryller frem gourmetmåltider med tydelig inspirasjon fra mattradisjonene og matkulturen på Røros.

Her bor du i - og er omgitt av - historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske Røroskirken Bergstaden Ziir. 


Hvordan komme hit:

Med bil:
Fra Oslo: Riksvei 3 til Tynset, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Trondheim: E6 til Støren, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Værnes: Riksvei 705 via Tydal til Røros.

Med tog:
Fra Oslo går det tog to ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer. Fra Trondheim går det tog to ganger per dag, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.

Med fly:
Det går to daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.

Møtekapasitet: 25
Hotellrom: 38
Røros Lufthavn 2,3 km Røros Stasjon 0,5 km
Ulike aktiviteter
Ølsmaking
Historiefortelling