Kurs og konferanse

Walaker Hotell

Kurs og konferanse


Rett ved fjorden i den idylliske bygden Solvorn i Luster kommune, finner du Walaker Hotell. Hotellet, som har gått i arv fra generasjon til generasjon, er et sjarmerende familiehotell og en attraksjon i seg selv, midt i verdens beste reisemål - i følge National Geographic. Hotellet har vært i familien Nitter Walakers eie siden 1690, og er det eldste familiedrevne hotellet i Norge, med sin over 370 års historie. Legg din neste samling på ærverdige Walaker Hotell og bli tatt imot av vertskap i niende generasjon.
En smak av Indre Sogn

Walaker Hotell ligger midt i det store matfatet som Indre sogn er. Her får dere sjøkreps fra fjorden, hjort fra fjellene, bærbusker så langt dere ser, hjemmelaget ost, hjemmelaget eplejuice, bringebærnektar samt mye annet i småskalaproduksjon. Lokalprodusert mat er viktig på Walaker Hotell, som tar i bruk råvarer ut i fra sesong.

Fast på huset er den kjente 4-retters middagen med vinanbefalinger. Denne blir servert kl. 19.30 i restauranten i hovedhuset og er en viktig del av opplevelsen. Til frokost, som også foregår i restauranten, serveres en skikkelig bondefrokost. Frokosten inkluderer blant annet hjemmebakt brød og syltetøy laget av råvarer fra egen hage. 

På Walaker Hotell blir dere garantert skjemt bort av vertskapet. Kaffepausen kan dere ta i den vakre hagen og glede dere til måltidene av høy kvalitet.

Hvordan komme hit:

Flytider til Sogndal (Widerøe):

 • Oslo: 45 minutt
 • Bergen: 35 minutt
 • Sandane: 25 minutt

Det går også hurtigbåt fra Bergen til Sogndal. Se rutetider her.

 

 • Kunstgalleri

  I anledning 300-års jubileet til hotellet i 1990 åpnet Galleri Walaker 300

 • Norges eldste hotell anno 1640

  Hotellet er over 370 år gammelt, og har vært i familien Nitters eie siden 1690

 • Rolige omgivelser

  I omgivelsene rundt hotellet samt den vakre hagen gir ro og inspirasjon

Møtelokale i Kunstgalleriet

Kunstgalleriet byr på et flott og moderne møtelokale der spennende kunst, i sesongen, vil pryde alle veggene. Ved større arrangement kan høyloftet i galleriet gjøres om til konferansesal. Salen er på 95 m2. Etter oppsett er det plass til 70 (kino) - 50 (klasserom) - 25 (bankett).

I tillegg til galleriet, så er det også mulighet for møterom/grupperom i den gamle Tingstova. Det er i alt 6 mindre grupperom.

Utstyr: Videoprosjektor, overhead, flipover, TV og video. Annet utstyr skaffes på forespørsel.

Det er 25 doble rom på hotellet, men dersom du er litt fleksibel vil hotellet være behjelpelige med ytterligere overnatting i nærheten.

Nærområdet byr også på aktiviteter for å bryte opp en monoton dag: Besøk Urnes Stavkyrkje, eller bli i Solvorn med hesteskokasting, kulturell vandring, turstier eller vinkurs.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 22
Sogndal Lufthavn Haukåsen: 35 km
Ulike aktiviteter