Nesflaten i Suldal

Energihotellet

Med panoramautsikt over Suldalsvatnet


Energihotellet er et yndet sted for bedrifter som ønsker fred og ro for møteaktivitet. Nesflaten er det perfekte sted å samle en bedrift for å virkelig kunne jobbe sammen og være sammen. Her får dere oppleve stilren norsk design og arkitektur, storslagen vestlandsnatur, unike aktiviteter og personlig service.
Fred og ro blant stilren arkitektur

Energihotellet ble tegnet på 60-tallet av den anerkjente arkitekten Geir Grung og ble bygget som en del av Norsk Hydro sitt kraftanlegg, Røldal-Suldal Kraft. Arkitekturen består av bolighus, kraftanlegg og det som i dag er Energihotellet. Den markante betongbrutalismen bryter med det man forventer av byggestil i en vestlandsbygd.

Hotellet har et møterom med plass til 35 personer og kan organisere møterom med kapasitet til flere i nærområdet ved behov. Vertskapet har fokus på at dere skal kunne finne fokus og legger opp til gode rammer rundt møter, måltider og aktiviteter. 

Energihotellet ligger plassert midt mellom Preikestolen og Trolltunga, og er en god base for den aktive bedriften. Ønsker dere å holde det lokalt kan dere utforske den spennende kraft- og arkitekturhistorien. Hotellet kan også tilby guidet tur til Tørkeloftet der Skinka fra Suldal får sitt unike særpreg, tur med hesteskyss, gjeterhunddemonstrasjon eller sitt helt spesielle konsept - tunnelsang.

Møteromkapasitet: 35
Stord lufthavn, 81 km
Omkranset av vakker natur