Kurs og konferanse

GamlaVærket

Kurs og konferanse


På Gamlaværket legges det til rette for entusiasme og skaperkraft. I disse lokalene hvor Sandnes sin industrihistorie startet er det bare å starte det gode møtet.
  • Afternoon tea

    Afternoon tea er kommet til Sandnes.

  • Akevittsmaking

    Det eneste akevittautoriserte akevitt stedet i Sandnes.

  • Historie

    Begynnelsen: Sandnes tag- og mursteens-fabrique.

Det som tidligere var styrerom for direktørene på det tidligere teglverket er nå blitt det perfekte kurs og konferanselokale for dere.

Omgivelsene på Gamlaværket vekker både entusiasme og skaperkraft. I den gamle mursteinsfabrikken fra 1783 finner du et av Norges mest særpregede hotell, med mye historie og herlig atmosfære. I 1783 startet Sandnes Tag- og Mursteens-Fabrique opp driften, og fikk etter hvert navnet GamlaVærket. I de omhyggelig renoverte fabrikklokalene finner dere nå GamlaVærket Gjestgiveri og Tracteringssted. Ikke overraskende liker de selv å si at GamlaVærket er mer enn et hotell, det er en historie. GamlaVærket ligger midt i Sandnes sentrum, og her bor dere annerledes og herskapelig i store, luftige værelser, der noen er nostalgisk innredet, mens andre er moderne. Velkommen til et vertshus utenom det vanlige for et møte med skaperkraft.
Møtekapasitet: 90
Hotellrom: 28
Stavanger lufthavn, Sola 20 km
Akevittsmaking
Afternoon tea
Ulike aktiviteter