Kurs og konferanse

Kronen Gaard Hotell

Kurs og konferanse


På Kronen Gaard Hotell vil dere finne fantasi, skaperkraft og entusiasme. I vakre omgivelser blir dere møtt i døren av gode dufter fra både hagen og kjøkkenet. Her er vi sikre på at dere vil føle dere hjemme.
Åpne vinduet og duften av lavendel slår imot deg ..

Kronen Gaard er et annerledes, koselig og intimt hotell med historisk sus. Her bor du nært Stavanger, i landlige omgivelser, og kan nyte ærlig mat fra områdets mange lokale matprodusenter. Maten er tilberedt i hotellets kjøkken, som er helt åpent. Her kan man nyte duftene og se kokkene i aktivitet.

Trelasthandler Gabriel Block Watne bygget Kronen Gaard i 1898 som sommerbolig, og skapte med det et yndet samlingssted for familie, slekt og venner. Nøkkelord som god mat og stor selskapelig aktivitet danner grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker her.

Med sine 34 behagelige rom, alle med hver sin historie, har Kronen Gaard mål om å være et intimt og hyggelig hotell med god service. Det skal være et godt sted å komme til. Det vakre hovedhuset i sveitserstil fra 1898 og den idylliske hagen rundt hotellet danner en vakker ramme for både arrangementer og opphold.

Hvordan komme hit: 
Hotellet ligger 14,5 km fra Stavanger - Sola lufthavn, 21,6 km fra Stavanger sentrum og 4 km fra Sandnes sentrum.

Fra Sandnes Sentrum går buss nr 21 til Lutsiveien og Kronen Gaard Hotell. Se rutetabell her.

  • Ølsmaking

    Bli med på en reise gjennom ølets verden.

  • Kjøkkenteater

    Lyst til å prøve deg som hovmester for en kveld?

  • Historie

    Det startet med Trelasthandler Gabriel Block Wathne.

Alt du trenger til møtet eller konferansen

Kronen Gaard har rom og arealer som passer til de aller fleste grupper og formål.

Rom Kapasitet
Kronesalen                              Opp til 100 personer
Bryggerhuset Opp til 35 personer
Bøkestuen Mindre grupper, opptil 10 personer
Gårdshuset Mindre grupper, opptil 20 personer
Tunet Opp til 16 personer


Nyhet! Orangeriet

Orangeriet er mer enn bare et drivhus; det er en harmonisk del av Kronen Gaards historiske omgivelser med sine naturlige nyanser, og tidløse materialer som teglstein og kobber. Bygget ble konstruert med en bærekraftig visjon som var å skape et bygg som ikke bare oppfylte sine funksjonelle behov, men som også er i harmoni og smelter sømløst inn i det omkringliggende landskapet.

De store vinduene gir deg en følelse av å være i ett med naturen og omgivelsene rundt deg. Her kan du la deg inspirere, mens du nyter utsikten over det grønne kulturlandskapet med sauer og kyr som beiter på markene. Når lunsjtid kommer, kan du glede deg til å smake på lokale råvarer, hentet fra lokale leverandører eller fra hotellets egen hage.


Lagbygging

Kronen Gaard tilbyr også en rekke utenomfaglige aktiviteter, som kanoturer i det vakre Lutsivassdraget som er et eldorado for kanopadling og naturskjønne fjellturer like ved hotellet. Kronen Gaards hjemmelagde nistepakke får du med deg i tursekken, og den er perfekt å nyte ved vannkanten på en av de fine holmene, eller en av fjelltoppene i området.

For den ultimate teambuilding-opplevelsen, bør du prøve hotellets populære kjøkkenteater. La et erfarent team veilede deg gjennom kunsten å tilberede deilige retter og tilpasse god drikke etter vinkelnernes verden. Etter en dag med produktive økter, kan du avslutte kvelden med en utsøkt middag, kanskje ledsaget av en liten historiefortelling som gir en ekstra dimensjon til opplevelsen.

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 32
Stavanger lufthavn, Sola 20 km
Ølsmaking
Ulike aktiviteter
Velkommen til Kronen Gaard! Vis filmen