;
KURS OG KONFERANSE

Utstein Kloster Hotell & Utstein Kloster

Et historisk møte


Utstein Kloster Hotell har 5 møterom/selskapslokaler med fantastisk flott utsikt. Alle i forskjellige størrelser. Fleksible løsninger gjør at hotellet kan romme 120 gjester i samme område til fest eller konferanse. Er du ute etter en helt særegen opplevelse kan hotellet tilby unike historiske lokaler på Utstein kloster.
Et unikt kulturlandskap

Utstein Kloster Hotell er et annerledes møtested for bedrifter, feriefolk, foreninger og lag som ønsker noe mer enn det hverdagen kan by på. Hotellet ble totalrenovert i 2020 med inspirasjon fra Utstein kloster og det maritime miljøet rundt hotellet. Personlig og profesjonell service gjør oppholdet til en helt spesiell opplevelse.

Hotellet drifter også Utstein kloster, Norges eneste bevarte kloster fra middelalderen. Klosteret ligger like ved hotellet og inneholder unike historiske selskap- og møterom, samt 19 hotellrom.

Er dere ute etter aktiviteter? Utvandrerskuta Restauration ligger ved hotellbrygga, og kan bestilles til arrangementer ved bryggen eller tur på fjorden.

Hotellets samarbeidspartner Coastal Adventures tilbyr også forskjellige maritime aktiviteter. Prøv dere på SUP, RIB, kajakk eller noe helt annet. 

  • Utstein Kloster

    Legg møtet til Norges best bevarte middelalderkloster

  • Sjøutsikt

    Finn roen i naturskjønne omgivelser

  • Ulike aktiviteter

    Unike aktivitetspakker for din bedrift

Fleksible møterom

Gjallarsalen er hotellets største møterom i 1. etasje, rett ved siden av restauranten. Nye foldevegger gir her kapasitet til 120 personer. Et lyst og luftig lokale med store vindusflater mot sjøen og helt nytt AV-utstyr.

Mastrafjordsalen er hotellets nest største møterom og ligger i 2. etasje. Salen har store vindusflater ut mot Mastrafjorden. Her finnes egne toaletter samt et par salonger for gode kaffepauser i løpet av konferansedagen. Nytt AV-utstyr. Lokalet egner seg godt for grupper fra 16 – 40 personer. Det er et flott selskapslokale med egen bar, om en ønsker privat middag eller arrangement.

Bøtaloftet er et lyst og intimt konferanselokale som egner seg godt for mindre grupper. Rommet ligger i 2. etasje med panoramavindu ut mot Finnesandbukta. Nytt AV-utstyr. Bøtaloftet egner seg også godt som et selskapslokale. Kapasitet er 30 personer i langbord.

Bryggekanten er det mest unike selskap- og konferanselokalet i regionen med sine tak og vegger av glass. Som navnet tilsier ligger lokalet rett på bryggekanten, og er et perfekt lokale for mindre samlinger. Med egen dør ut på brygga, kan man nyte velkomsten i den friske og rene sjøluften. Det er også nytt AV-utstyr. Kapasitet er 22 personer i langbord.

Styrerommet er et sjarmerende møterom i 2. etasje. Møterommet har god utsikt opp over gården på Finnesand og Mastravarden, som er Mosterøys høyeste punkt. Egner seg godt for mindre grupper opp til 16 personer. Nytt AV-utstyr.

Utstein kloster
Ønske om en historisk konferanse eller et unikt selskap? Hotellet drifter også flere lokaler på Utstein kloster for alle typer arrangementer. Oppdag alle de forskjellige epoker som klosteret har vært vitne til, og restene av hver av dem i den nåværende strukturen. Dette fredelige området oser av historier om munkenes aktiviteter og rikdomsshow i vakre detaljer både ute og inne.

Ved bestilling av minimum 10 rom, kan grupper overnatte i selve klosteret.

Møtekapasitet: 120
Hotellrom: 38
Stavanger lufthavn, Sola 36 km