KURS OG KONFERANSE

Funken Lodge

Kurs og konferanse


Kombiner ditt neste møte med unike arktiske opplevelser. Siden 1947 har Funken Lodge vært et lokalt samlingspunkt, og i de lune omgivelsene vil dere umiddelbart føle dere hjemme i Arktis. Hotellet er åpent hele året, har 88 rom, og moderne møtefasiliteter for både små og store grupper.
Ta ditt neste møte nær Nordpolen

Svalbard er til for å oppleves! Her finnes det et hav av muligheter når det kommer til spennende aktiviteter. Styrk samholdet mellom kollegaene dine igjennom morsomme opplevelser som garantert vil huskes.

Hva med en spennende tur ned i en isgrotte, eller kjenn på mestringsfølelsen man får av å kjøre sitt eget hundespann. Hotellet arrangerer ulike typer teambuildingsaktiviteter. Alt fra morsomme leker hvor man reiser rundt og utforsker Longyearbyen, til mer rolige aktiviteter hvor man løser oppgaver rundt et bord.

På hotellet kan du få en eksklusiv middag med privat kokk og somelier. Eller, om du har lyst til å få en autentisk Svalbardopplevelse kan vi anbefale en helaften på Camp Barentz. Her får dere servert tradisjonell reinsdyrbidos rundt bålet, i en gamme designet som en kopi av hytten Willem Barentz overvintret i. Under denne kvelden får man høre spennende foredrag om Svalbards historie.

Etter en begivenhetsrik og produktiv dag, kan man møtes i elegante Funken Bar før middagen serveres, snakke om dagens begivenheter og hente inspirasjon fra hotellets store bibliotek med polarlitteratur.

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 88
Unike teamaktiviteter
10 minutter fra Svalbard Lufthavn
Møterom for ethvert behov

Svalbardsalene: I kjelleren på Funken Lodge finner man Svalbardsalene. De ligger i en adskilt avdeling på hotellet med egen gang og toaletter. Svalbardsalene består av to separate rom som kan slås sammen om ønskelig. Rommene er store og luftige, tar opptil 100 personer og egner seg godt til større konferanser.

Styrerommet er et av hotellets mest historiske rom. Det er eksklusivt og passer for intim bespisning eller viktige møter. Rommet ser ut som det originalt gjorde da funksjonærene holdt til på Funken. Her kan du forestille deg hvordan direktørene i gruveselskapet satt og forhandlet om kontrakter, mens de nøt et eksepsjonelt måltid og deretter fullførte avtaler med en drink fra det private utvalget som fantes kun for dem. På veggene overvåker ansiktene til de tidligere administrasjonsdirektørene for Store Norske, og minner gjestene om tiden gruvedriftene styrte over lille Longyearbyen. Styrerommet har plass til opptil 10 gjester.

«Det Røde Rommet»: Med fantastisk utsikt over Longyearbyen finner man kreativiteten i «Det Røde Rommet». Rommet er elegant innredet og passer ypperlig for mindre grupper på opptil 8 personer.

Hotellets kreative team skreddersyr komplette pakker for deg som ønsker alt fra overnatting, kick-off, middag, teambuilding eller aktiviteter. Alle rommene er lekkert innredet, og det hyggelige personalet bidrar til den perfekte opplevelsen for alle deltakerne.