Kurs og konferanse

Rjukan Admini Hotell

Kurs og konferanse


På Rjukan Admini har man hatt kreative forretningssamtaler i over 100 år! Ta den viktige samtalen her dere også!
  • Lei deres eget hotell

    Ønsker dere å ha hele hotellet for dere selv? Da er Rjukan Admini helt perfekt.

  • UNESCO verdens-arv liste

    Rjukan er stolte over å være på UNESCOs verdensarv-liste.

  • Solspeil

    Hvert år feires solas tilbakekomst med stor solfest på Rjukan Torg.

Hva med å legge neste møte til en verdensarvby med en historie å fortelle som dere ikke har hørt maken til før?

Rjukan Admini Hotel ligger i verdensarvbyen Rjukan, knappe to og en halv time fra Oslo og kun en time fra Kongsberg. Beliggende på en liten høyde i idylliske Rjukan og omgitt av mektig natur og kultur er Rjukan Admini Hotel stedet for de gode og inspirerende diskusjonene.

I denne bygningen har det vært spenstige og kreative forretningssamtaler i over 100 år. Her ble oppbyggingen av industrieventyret på Rjukan planlagt. Norsk Hydros representasjonsbolig har huset mange prominente gjester opp igjennom tidene. Sam Eydes visjoner sitter i veggene, og vi er sikre på at hans store tanker og pågangsmot smitter over på dere også.

Rjukan Admini Hotel byr på gode møtefasiliteter for en ledergruppe eller bedrift som ønsker ro og inspirasjon til sine diskusjoner. Hotellets stuer gir gode muligheter for avslapping og uformelle samtaler. Et perfekt valg når de store avgjørelsene skal tas.

Maten står i stil med det herskapelige byggets historie. Kjøkkenet lager første generasjons gourmetmat, og måltidene serveres i den staselige spisestuen. De gode diskusjonene fortsetter i de hyggelige stuene eller på terrassen med utsikt over Adminiparken.

En opplevelse av Rjukans spennende historie og natur anbefales som et avbrekk til den faglige agendaen. Her finner dere skaperkraft, heltemot, ureddhet, kampvilje og lett tilgang til den mektige naturen. På Rjukan Admini Hotel får man den roen, fokuset og inspirasjonen man søker. Uforstyrret og tett på hverandre, og med vertskapet alltid rett i nærheten gir det alle muligheter for et godt resultat av investert tid og penger.

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 15
138 km (Skien) / 227 km (Oslo)
Ulike aktiviteter
Historiefortelling
Lei deres eget hotell