Kurs og konferanse på Søstrene Storaas i Telemark
Kurs og konferanse

Søstrene Storaas

Skreddersydde aktiviteter


Bli med på et eventyr med Søstrene Storaas, som spesialiserer seg på kurs og konferanser gjennom sitt eget eventbyrå. Her får man skreddersydde aktiviteter, mat fra gården som ligger rett bak huset og den roen man trenger for de viktige samtalene.
  • Griser på gården

    Med griser på gården og hjemmebrygget øl forteller de historier gjennom maten

  • Eget eventbyrå

    Søstrene Storaas eventbyrå tilbyr en rekke teambuildingaktiviteter

  • 9 konferanserom

    Det er 9 små og store konferanserom på hotellet som tilpasses etter behov

En del av hverdagen

På søstrene Storaas Hotell er kurs og konferanser en del av hverdagen, og de har lang erfaring med grupper i alle størrelser.

Hotellet har 9 små og store konferanselokaler som befinner seg både i hovedbygningen og på Stabburet hvor de har egen vedfyrt peis for de virkelig gode samtalene. Møterom kan tilpasses etter størrelse og behov.

Maks kapasitet på konferanse er 200 personer. Med egen event & reise selskap kan de også være behjelpelige med digital påmelding, den røde tråden gjennom seminaret, i tillegg til artister og spennende foredragsholdere som holder på publikum.

Her får man mulighet til å både nyte et lite avbrekk, eller å bli spleiset sammen, for de som ønsker det. Søstrene Storaas har muligheter for klassisk teambuilding med lagkonkurranser, eller skreddersydde aktiviteter inspirert av firmaets verdiord.

En aktivitet er med på å løfte stemningen, skape gode samtaler og gi energi.

Gratis WiFi
Øl- og vinsmaking
Torp Sandefjord Lufthavn, 108km
Møtekapasitet: 200
Hotellrom: 46
Kulinarisk opplevelse