Kurs og konferanse

Fleischer´s Hotel

Kurs og konferanse


Kurs og konferanse blir best i kombinasjon med aktiviteter som pirrer sansene, utfordrer den enkelte og samler deltakerne. Fleischer’s Hotel byr på ærverdig atmosfære, tidsriktige fasiliteter, hjemmelaget mat og et yrende aktivitetstilbud på Voss.
  • Knutepunkt

    Voss er et trafikknutepunkt mellom øst og vest og det er enkelt å reise hit, både med bil, buss eller tog.

  • Aktiviteter

    Vi kan bl.a anbefale langrenn, vindtunnel, rafting, paragliding, sykkelløyper og historisk vandring.

  • Fine Dining

    I restaurant Seckman inviteres du til Fine Dining. Restauranten er oppkalt etter Johan Seckman Fleischer som kom til Voss i 1760.

På Fleischer’s Hotel opplever du gjestfrihet i femte generasjon.

Fleischer’s Hotel ligger nydelig til mellom mektige vestlandsfjell, i hjertet av Fjord-Norge.

Her møtes du med ekte historie, en enestående bygning og tidsriktige fasiliteter. Femte generasjon Fleischer setter sin ære i å by på et nærværende vertskap og tidsriktige måltider i ærverdige omgivelser.

Måltidene blir servert i Restaurant Magdalene eller à la carte restaurant Seckman. I Fredrik’s Bar og på Terrassen kan du nyte ulike forfriskninger. Hotellet har også en velværeavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstue, et trimrom og utendørs tennisbane.

Fleischer’s Hotel er et moderne hotell med rike tradisjoner, og det har alltid vært flittig besøkt av folk fra alle lag. I 1864, da hotelldriften startet, var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret på Voss. Dagens hotell ble bygget i 1889 i sveitserstil, og ble raskt ettertraktet blant velstående turister, kongelige og adelige. Etter dagevis med reising med dampskip, jernbane og hest og kjerre ankom de et hotell med forunderlig kjent atmosfære, som om de med ett var tilbake i London, Berlin, Stockholm eller Paris. En atmosfære av dannet gjestfrihet og kontinentale vaner. I dag er vestlandsbygden en moderne ski- og turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider.

 

Møtekapasitet: 300
Hotellrom: 110
Voss stasjon 50 m
Bergen lufthavn, Flesland 100 km
Ulike aktiviteter
Kultur