Kurs og konferanse

Store Ringheim Hotell og Restaurant

Kurs og konferanse


En annen verden, et hus med sjel, rustikke tømmervegger, fine detaljer og rolig atmosfære i tillegg til alt dere trenger for å gjennomføre en god samling. Nye og uvanlige omgivelser gir grobunn for nye tanker, nye perspektiv. En samling på Store Ringheim handler om gode arbeidsforhold, god service og god mat.
  • Harmoni

    Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende.

  • Autentisk

    Vertskapet er niende generasjon og her har det vært drevet jordbruk i over 2000 år.

  • Aktiviteter

    Vi kan bl.a anbefale langrenn, vindtunnel, rafting, paragliding, sykkelløyper og historisk vandring.

Velkommen til en annen verden

På Store Ringheim kommer du som kurs og konferansegjest til en annen verden, til et hus med sjel og rustikke tømmervegger. Detaljene og den rolige atmosfæren vil danne rammen for en god samling. Nye og uvanlige omgivelser gir grobunn for nye tanker og nye perspektiv.

Dere blir godt ivaretatt på Store Ringheim, midt mellom vestlandsfjell, i hjertet av Fjord Norge. Om dere har behov for mer plass, kan dere også eksklusivt leie hele gården. Møterommet Smalaflor'n tar inntil 40 personer og Tømmerstova inntil 20 personer. Hotellet har 15 unike og særpreget hotellrom, og samarbeider med andre hotell i sentrum om dere trenger overnatting til flere. Det blir da ordnet transport uten kostnad.

Trenger dere et lite avbrekk finnes det flere spennende aktiviteter like i nærheten som for eksempel Voss Vind og Voss Rafting. 

Hvordan komme hit:
Jernbanestasjonen er et trafikknutepunkt med enkel tilgang til både buss og tog og ligger en halvtimes spasertur fra Store Ringheim. Om ønskelig kan dere også hentes på perrongen. 

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 15
Voss stasjon 3 km
Bergen lufthavn, Flesland
Ulike aktiviteter
Kultur