Kurs og konferanse

Store Ringheim Hotell og Restaurant

Kurs og konferanse


En annen verden, et hus med sjel, rustikke tømmervegger, fine detaljer og rolig atmosfære i tillegg til alt dere trenger for å gjennomføre en god samling. Nye og uvanlige omgivelser gir grobunn for nye tanker, nye perspektiv. En samling på Store Ringheim handler om gode arbeidsforhold, god service og god mat.
  • Harmoni

    Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende.

  • Autentisk

    Vertskapet er niende generasjon og her har det vært drevet jordbruk i over 2000 år.

  • Aktiviteter

    Vi kan bl.a anbefale langrenn, vindtunnel, rafting, paragliding, sykkelløyper og historisk vandring.

Velkommen til en annen verden

På Store Ringheim kommer du som kurs og konferansegjest til en annen verden, til et hus med sjel og rustikke tømmervegger. Detaljene og den rolige atmosfæren vil danne rammen for en god samling. Nye og uvanlige omgivelser gir grobunn for nye tanker og nye perspektiv.

Dere blir godt ivaretatt på Store Ringheim, midt mellom vestlandsfjell, i hjertet av Fjord Norge. Om dere har behov for mer plass, kan dere også eksklusivt leie hele gården.

Trenger dere et lite avbrekk finnes det flere spennende aktiviteter like i nærheten.

Hvordan komme hit:
Jernbanestasjonen er et trafikknutepunkt med enkel tilgang til både buss og tog og ligger en halvtimes spasertur fra Store Ringheim. Om ønskelig kan dere også hentes på perrongen. 

"Jolesamkoma" på Store Ringheim

Det er noe eget med å spise rotnorsk mat som røkt pinnekjøtt i et koselig rom i en gammel løe. Det er sjelden en kjenner seg mer norsk enn akkurat da!

Store Ringheim har fornyet sitt tradisjonelle julebord, og ønsker i år velkommen til en 3-retters julemiddag med eget pinnekjøtt av lam fra Larsastova i Folkedal, sprøstekt svineribbe og tradisjonelt tilbehør.

Dere blir ønsket velkommen til gards med et godt glass sider fra Ulvik. Det vil også bli servert en liten forrett, samt en god dessert - der en av ingrediensene er selvplukket molte fra en lokal og "hemmelig" moltemyr. Måltidet blir rundet av med en god kopp kaffe til desserten.

Pris fra kr 625,- per person

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 15
Voss stasjon 3 km
Bergen lufthavn, Flesland
Ulike aktiviteter
Kultur