Kurs og konferanse

Store Ringheim Hotell og Restaurant

Møter, kurs og konferanse


Ledersamlinger, møter, workshop, kurs, konferanser med mer. På Store Ringheim kommer du som gjest til nye og uvanlige omgivelser som gir grobunn for nye tanker og nye perspektiv. I en rolig atmosfære tilbyr Store Ringheim alt det som dere trenger for å gjennomføre en god samling. Møtelokaler, lounge/grupperom, utstyr, mat, drikke og overnatting.
Velkommen til en annen verden

«I ei anna verd, hus med sjel, rustikke tømmerveggar, fine detaljar og ei heilt spesiell atmosfære.»


På Store Ringheim kommer du som gjest til en litt annerledes verden der dere blir godt ivaretatt. I rolige omgivelser midt mellom vestlandsfjell, i hjertet av Fjord Norge, finner du det perfekte stedet for å gjennomføre gode samlinger. På Store Ringheim kan dere eksklusivt leie hele anlegget om dere ønsker å være helt for dere selv, uten andre forstyrrende momenter rundt dere.

En samling på Store Ringheim handler om å ha gode arbeidsforhold, få god service og sammen med dine kollegaer nyte god lokal mat. Alt det andre rundt samlingen tar vertskap og staben seg av, slik at dere kan konsentrere dere helt om det som dere kommer til Voss og Store Ringheim for. 


Hvordan komme hit:

Voss Stasjon er et trafikknutepunkt med enkel tilgang til både tog, buss og taxi. Store Ringheim ligger en halvtimes spasertur fra Voss sentrum. På forespørsel så kan dere også hentes på stasjonen. Hotellet har stor parkeringsplass og gratis parkering for gjester.

Med tog fra Bergen: 1 t 10 min. Tog fra Oslo: 5 t 20 min.

Skreddersydde møtepakker

Møterommet i Smalaflor’n tar inntil 40 personer og Tømmerstova inntil 20 personer. Det tilbys ulike møtepakker som dekker de fleste behov. Hotellet har 15 hotellrom med 33 sengeplasser. Om dere ønsker flere rom, så er det samarbeid med andre hotell i Voss sentrum for overnatting. Det blir da ordnet transport mellom hotellene uten ekstra kostnader.

Trenger dere et lite avbrekk finnes det flere spennende aktiviteter like i nærheten, som for eksempel Voss Vind og Voss Rafting. Hotellet samarbeider med L/L Voss Fellesbryggeri/Voss Bryggeri og arrangerer på forespørsel «Ølsmaking med noko attåt» sammen med sjefsbrygger Rune Midttun.


Møtepakkene kan skreddersys ut fra deres ønsker. Ta kontakt for mer informasjon og priser.

 

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 15
Voss stasjon 3 km
Bergen lufthavn, Flesland
Ulike aktiviteter
Kultur