Kurs og konferanse

Store Ringheim Hotell og Restaurant

Kurs og konferanse


En annen verden, et hus med sjel, rustikke tømmervegger, fine detaljer og rolig atmosfære i tillegg til alt dere trenger for å gjennomføre en god samling. Nye og uvanlige omgivelser gir grobunn for nye tanker, nye perspektiv. En samling på Store Ringheim handler om gode arbeidsforhold, god service og god mat.
  • Harmoni

    Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende.

  • Autentisk

    Vertskapet er niende generasjon og her har det vært drevet jordbruk i over 2000 år.

  • Aktiviteter

    Vi kan bl.a anbefale langrenn, vindtunnel, rafting, paragliding, sykkelløyper og historisk vandring.

Velkommen til en annen verden

På Store Ringheim kommer du som kurs og konferansegjest til en annen verden, til et hus med sjel og rustikke tømmervegger. Detaljene og den rolige atmosfæren vil danne rammen for en god samling. Nye og uvanlige omgivelser gir grobunn for nye tanker og nye perspektiv.

Dere blir godt ivaretatt på Store Ringheim, midt mellom vestlandsfjell, i hjertet av Fjord Norge. Om dere har behov for mer plass, kan dere også eksklusivt leie hele gården.

Hvordan komme hit:
Jernbanestasjonen er et trafikknutepunkt med enkel tilgang til både buss og tog og ligger en halvtimes spasertur fra Store Ringheim. Om ønskelig kan dere også hentes på perrongen. 

Julebord på Store Ringheim

Under krystallysekronen står aperitiffen og glitrer før dere blir følgt til bords eller sal. Deretter kommer det fire nydelige retter, to forretter og en hovedrett, alt av lokale råvarer tilberedt på gården. Det hele avsluttes med en nydelig dessert og kaffe. Gulvet ryddes og det gjøres klar til dans. Levende musikk på piano rykker i dansefoten, og det blir spilt til de sene nattetimer.

Store Ringheim har julebord hver fredag og lørdag fra 22. november til 14. desember, og kan åpne for grupper utenom de dagene om ønskelig. De kan også hente og bringe grupper fra og til Voss Stasjon.

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 15
Voss stasjon 3 km
Bergen lufthavn, Flesland
Ulike aktiviteter
Kultur