Fotobidrag 2023: Berit Saltnes
#NOEAVDETBESTE2024

Fotokonkurranse!

Del ditt beste reisefoto!


Skal du besøke våre hoteller eller spisesteder i sommer? Del ditt beste sommerbilde med oss på Instagram med taggen #noeavdetbeste2024 og bli med i trekningen av en valgfri rundreise i Norge for to personer!


Vi ønsker oss bilder av:

  • Den beste hotellutsikten
  • Den beste matopplevelsen
  • Aktiviteter i nærområdet
  • Den beste kjøreopplevelsen

Premie: Ender du opp som hovedvinner får du selv velge din premie blant alle våre kortferier i Norge. Det eneste du trenger å stille med er egen transport.

Som bonus vil vi også trekke noen heldige vinnere underveis som hver vil stikke av med et gavekort på 1500 kr fra De Historiske.

Hovedvinneren trekkes fredag 1. september.

Konkurransevilkår og betingelser

Kriteriet for å kunne delta i trekningen er at bildet må ha blitt tatt hos eller nært våre historiske hoteller, spisesteder eller historiske skip.

 

Du samtykker til følgende vilkår og betingelser for denne konkurransen når du tagger bildet og/eller sender dem til oss på epost:

• Alle deltakere må selv ha tatt bildene de laster opp, og ha rettighetene til å dele dem. Hvis det er personer på bildet, må du be om deres tillatelse til at bildene kan publiseres. Tillatelse fra foresatte må være forhåndsklarert for barn under 15 år. 


• De Historiske er på ingen måte ansvarlig for krav i tilknytning til et bilde som er publisert på Instagram eller sendt oss på epost med formål å delta i konkurransen. Deltakere er ansvarlige for eventuelle krav som oppstår som følge av bruk av bildet. 


• For å delta må du enten laste opp bilder på Instagram og tagge med #noeavdebeste2024 eller sende på epost til oss: [email protected]. Skriv De Historiske fotokonkurranse i emnefeltet. Husk at du må ha åpen bruker på Instagram for å delta. 


• Konkurranseperioden er 19. juni  – 1. september 2024. Bilder sendt inn etter denne perioden vil ikke bli vurdert. Det vil bli trukket en hovedvinner. og rundevinnere underveis. Vinnerne vil bli kontaktet, samt at bildene blir delt i De Historiskes egne kanaler.


• Vinnerne kåres basert på konkurransens tema, og etter skjønn. Juryen består av medlemmer og representanter fra De Historiske. Vinnerne er selv ansvarlige for å betale eventuell skatt på premiene.  


• De Historiske forbeholder seg retten til å dele alle innkomne bidrag i egne kanaler, som sosiale medier og på dehistoriske.no. Fotograf vil bli kreditert.


Foto fra Geiranger er tatt av @adelatarr