Ofte stilte spørsmål om bonusnetter


Hvordan sparer jeg opp til en bonusnatt?

Ved å overnatte 5 netter på ett eller flere av De Historiske sine hoteller i hvilken som helst romtype.

For at overnattinger skal inngå i tellingen de bookes enten i appen eller på dehistoriske.no. Pass på at du benytter samme e-postadresse som du er registrert med i appen når du bestiller oppholdet. Gjør du dette vil oppholdet legges automatisk med i tellingen.

Merk at bonusnatt kun kan opptjenes ved ordinære overnattinger, og ikke kan kombineres med eksterne rabattordninger. 

Last ned vår fordelsapp her!


Jeg har bodd flere netter på historiske hoteller før jeg visste om fordelsappen. Kan jeg etterregistrere disse?

Alle opphold gjennomført mindre enn 30 dager før du lastet ned appen vil automatisk bli lagt med i tellingen, forutsett at du har benyttet samme e-postadresse ved bestilling. Det er dessverre ikke mulig å legge til opphold som er gjennomført tidligere enn dette. 

Hvordan booker jeg bonusnatten min?

Bonusnatt må bookes 3 dager i forveien. Du kan booke bonusnatten på to måter:

· Ved å gå inn på fanen som heter "Fordeler" i appen og velge pakken som heter "Bonusnatt"

· Ved å logge deg inn i fordelsklubben på dehistoriske.no/fordelsklubb og velge pakken som heter "Bonusnatt"

Bookingen må garanteres med et kredittkort, men du betaler 0 kroner for natten ved ankomst ved å vise koden du har mottatt i appen.

Vi gjør oppmerksom på at bonusnatten må avbestilles dagen før ankomst for å unngå at bonusnatten blir registert som brukt. 

Hva slags rom kan jeg bruke bonusnatten på?

Bonusnatten kan brukes på et standard rom for maks 2 personer inkludert frokost*, på hvilket som helst hotell i De Historiske. 

*Følgende hoteller inkluderer ikke frokost: Gamlebyen Hotell og Svinøya Rorbuer

Hvorfor får jeg ikke opp ledige bonusnetter?

Det er et gitt antall tilgjengelige bonusnetter på hver dato. I høysesong kan det være høy etterspørsel, og derfor også flere utsolgte datoer. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute med å benytte sin bonusnatt.

Når blir overnattingene synlig i appen?

De vil bli synlig i løpet av samme dag som du sjekker ut fra hotellet. Det vil si at du ikke kan bruke en bonusnatt på samme opphold som du opptjener bonusnatten. 

Har du problemer med at din overnatting ikke dukker opp kan du ta kontakt med oss på [email protected]. Vi trenger da dato og sted for reservasjon, samt e-posten du er registrert med i fordelsklubben.

Merk også at sparing til bonusnetter ikke kan kombineres med eksterne rabattordninger. Har du benyttet en egen rabattkode ved bestilling vil ikke disse nettene bli tatt med i oppsparingen.

Sparer jeg raskere når jeg har flere rom samtidig?

Nei, kun ett rom per døgn blir med i tellingen. Det vil for eksempel si at det kreves fortsatt 5 overnattinger selv om du har et rom til deg selv og et til barna. 

Kan jeg spare opp til flere bonusnetter?

Nei, du kan kun ha én oppspart bonusnatt. Sparingen vil begynne på nytt etter at bonusnatten er benyttet.

Har bonusnatten utløpsdato?

Ja, den må brukes innen 12 måneder.

Kan bonusnatten kombineres med andre tilbud, som for eksempel delbetaling til en romantisk middagspakke eller oppgradering?

Nei, bonusnatten må bookes som en rom-frokost overnatting i standard rom, men du står fritt til å betale for middag, oppgradering eller andre opplevelser ved innsjekk. Her kan det være begrenset kapasitet, spesielt i høysesong - så vi anbefaler at du da kontakter hotellet direkte for å ordne med dette på forhånd.

Kan bonusnatten overføres til andre?

Nei, bonusnatten gjelder for den personen som eier medlemskapet i fordelsklubben.