Velkommen til en inspirerende og lærerik samling!
20. og 21. oktober inviterer vi til en faglig og sosial samling for kjøkken- og restaurantansatte i De Historiske.
Her får du muligheten til å heve kompetansen, dele erfaringer med kollegaer fra hele landet og la deg inspirere – både på kjøkkenet og i glasset.
⚜️ Program mandag - KIT-akademiet, Oslo
Oppmøte klokken 09:15 i Operagata 2 ved Den Norske Operaen, kun 3 minutter fra Oslo S. Herfra tar vi felles buss videre til KIT-akademiet kl. 09:30.
Felles og gruppevise faglige økter:
• Velkommen og introduksjon til De Historiske innkjøpsavtaler
• Matskatter og drikkeskatter fra hele Norge
• Grønnere og mer økonomisk tallerker
• Garnityrkurs – tallerken og i glass
• Iskaffe og baristainspirasjon
• Afternoon Tea med spritz
• Campari- og Aperol-inspirasjon
• Whiskycocktails og mocktails
Klokken 16:00 blir det avreise med buss til Thorbjørnrud Hotell. Innsjekk og egentid før felles middag kl. 19:00. Under middagen vil Eli Anne Sundset fra Tollbua forteller om sin reise inn til konkurransen Årets Kokk 2025.
⚜️ Program tirsdag - Thorbjørnrud Hotell, Jevnaker
Faglig program:
• Menytekst-inspirasjon – mat og drikke
• Bruk av Buy at Nores – handlelister, varetelling og oppskrifter
• Trendanalyse og bærekraftsrapportering 2025
• Workshop: Gruppearbeid i hotellets vinmark
Samlingen avsluttes klokken 14:00. Alle deltakere kan være på Oslo lufthavn fra kl. 15:00, for de som skal reise videre med fly.
Praktisk informasjon:
✅ Pris: Gratis (du betaler kun reisen til/fra Oslo S)
✅ Påmeldingsfrist: 1. oktober 2025
✅ Plasser: 45 – førstemann eller -dame til mølla gjelder!
I fjor ble samlingen fort fullbooket, så her lønner det seg å være tidlig ute!
Vi gleder oss til å se deg!