Tilbake
OSLO / JEVNAKER - 20-21. OKTOBER 2025

Kjøkken- og Restaurantfaglig samling

Velkommen til en inspirerende og lærerik samling!


20. og 21. oktober inviterer vi til en faglig og sosial samling for kjøkken- og restaurantansatte i De Historiske.


Her får du muligheten til å heve kompetansen, dele erfaringer med kollegaer fra hele landet og la deg inspirere – både på kjøkkenet og i glasset.


⚜️ Program mandag - KIT-akademiet, Oslo

Oppmøte klokken 09:15 i Operagata 2 ved Den Norske Operaen, kun 3 minutter fra Oslo S. Herfra tar vi felles buss videre til KIT-akademiet kl. 09:30.


Felles og gruppevise faglige økter:

• Velkommen og introduksjon til De Historiske innkjøpsavtaler
• Matskatter og drikkeskatter fra hele Norge
• Grønnere og mer økonomisk tallerker
• Garnityrkurs – tallerken og i glass
• Iskaffe og baristainspirasjon
• Afternoon Tea med spritz
• Campari- og Aperol-inspirasjon
• Whiskycocktails og mocktails


Klokken 16:00
blir det avreise med buss til Thorbjørnrud Hotell. Innsjekk og egentid før felles middag kl. 19:00. Under middagen vil Eli Anne Sundset fra Tollbua forteller om sin reise inn til konkurransen Årets Kokk 2025.  



⚜️ Program tirsdag -
 Thorbjørnrud Hotell, Jevnaker

Faglig program: 

• Menytekst-inspirasjon – mat og drikke
• Bruk av Buy at Nores – handlelister, varetelling og oppskrifter
• Trendanalyse og bærekraftsrapportering 2025
• Workshop: Gruppearbeid i hotellets vinmark


Samlingen avsluttes klokken 14:00. Alle deltakere kan være på Oslo lufthavn fra kl. 15:00, for de som skal reise videre med fly.


Praktisk informasjon:

✅ Pris: Gratis (du betaler kun reisen til/fra Oslo S)
Påmeldingsfrist: 1. oktober 2025
Plasser: 45 – førstemann eller -dame til mølla gjelder!

I fjor ble samlingen fort fullbooket, så her lønner det seg å være tidlig ute!


Vi gleder oss til å se deg!