Familieferie i Geiranger


Ta med familien til vakre Geiranger!

Hotel Union Geiranger ligger idyllisk til midt i hjertet av den vesle bygda Geiranger, med panoramautsikt over fjell og fjord. Hotellet har egen bassengavdeling med innendørs- og utendørsbasseng, samt et flott spa. Her på hotellet får barna tid til å leke og bade, samtidig som de får kvalitetstid med foreldrene sine. De voksne får tid til både seg selv, hverandre og selvsagt hele familien samlet.

Nyt oppholdet i et av hotellets familierom. Inngang til bassengavdelingen er inkludert i oppholdet, og både frokost og middag blir servert i Restaurant Fjorden med utsikt over Geirangerfjorden. Til middag serveres Unionsbuffet med et rikt utvalg av både varme og kalde retter, samt lekre desserter fra hotellets dyktige konditorer.

Opplev Geiranger

Geiranger har mye å by på av aktiviteter og opplevelser! Her finner du flotte turmuligheter rett utenfor hotelldøren – både korte og lengre turer. Vi kan varmt anbefale å ta turen opp til Westerås Gard. Her kan dere hilse på både geiter og lamaer, samt kjøpe vafler, is eller en god lunsj i restauranten i den gamle låven. Det er også mulig å fortsette turen videre opp til Storsæterfossen der dere kan gå bak fossefallet. I denne artikkelen finner dere flere gode turtips i Geiranger.

Geirangerfjorden er på UNESCO sin verdensarvliste. Ønsker du å lære mer om UNESCO, geologi og landskapsformer og om historien til Geiranger så anbefaler vi å besøke verdensarvsenteret Norsk Fjordsenter vis a vis hotellet. De har også en egen utstilling og aktivitetsrom for barn.

Gå den spektakulære Fossevandringen langs Geirangerelva fra hotellet og ned til sentrum av Geiranger. Her kommer dere tett på den brusende fossen og det er flere flotte fotopunkter på veien ned. Andre populære fotopunkter dere bør besøke er Flydalsjuvet og Ørnesvingen.

Flere familievennlige aktiviteter:

Familiepakke inkluderer:
· Overnatting i familierom for 2 voksne og 2 barn
· Inngang Union Bad
· Middag i Restaurant Fjorden
· Frokost i Restaurant Fjorden