En spennende dag på banen


Kombiner luksuriøs avslapning med en dag på banen!

Sjekk inn på Engø Gård og test dine ferdigheter på Tjøme Golfbane, omgitt av vakker natur og havutsikt. Det milde klimaet gjør at banen er åpen nesten hele året. Banen er enkel å gå rent fysisk, men kan sette selv de dyktigste golfere på en skikkelig prøve. Den har 18 varierte hull, er par 72 og måler 5500 meter fra bakre tee.

Etter et godt slag golf, er det ingenting som slår følelsen av å returnere til Engø Gård for en avslappende kveld. Hotellets spafasiliteter står til din disposisjon, slik at du kan roe ned kropp og sjel. Slapp av i et varmt boblebad, bestill tid i den flytende saunaen eller nyt en forfriskende svømmetur i bassenget.

Når dagen går over i kveld, kan du se frem til en komfortabel overnatting, hvor alle rom er designet for å tilby den ultimate komforten og en god natts søvn. Og morgenen etter våkner du opp til en deilig frokost som gir deg den energien du trenger for en ny dag.


Golfpakke inkluderer:
• Greenfee (med forbehold om ledig starttid)
• Fri tilgang til spa og fasiliteter
• Overnatting og frokost

Tjøme golfklubb kontakter dere om starttid etter gjennomført booking. Greenfee er ikke inkludert for barn. Dette må bestilles i tillegg ved å kontakte klubben direkte.