Opplev sommerens magi i Kalvåg!


En kort flytur fra de store byene. En fergetur ut i havet. Der ligger Knutholmen. Et familiedrevet hotell med historiske sjøhus i fantastiske omgivelser - og et kjøkken kjent for god mat.

Legger du turen til en lørdag får du også med deg Knutholmens berømte sjømatbuffet. Havets festbord er en begivenhet i Kalvåg, og en opplevelse mange reiser langt for å få med seg. Med fersk og nykokt sjømat, er det en feiring av havets skatter som du ikke vil gå glipp av. Resten av uken blir du bortskjemt med fire retters middager, satt sammen av sesongens beste ingredienser.

Men det er ikke bare maten som lokker. Utforsk nærområdet med guidede turer, unn deg en kulturell opplevelse på Galleri Torsheim, eller la deg fortrylle av den 5000 år gamle historien på en buavandring. Eller kanskje vil du heller senke skuldrene og nyte en avslappende stund i hotellets flytende sauna, mens du skuer utover det yrende livet av rorbuer, fiskebåter og havets majestetiske fugler. Uansett garanterer vi sommerminner du vil huske lenge.

Sommertilbud inkluderer:

🌞 Overnatting i valgt romtype
🌞 Frokost
🌞 4-retters middag fra søndag til fredag eller Knutholmens berømte sjømatsbuffet på lørdag

Pakken er tilgjengelig fra 1. juni - 31. august.