Opplev fjellene rundt Stryn


Sjekk inn på historiske Visnes Hotel i Stryn og sett av tid til å oppleve noe av det vakre Nordfjord har å by på!

Omgivelsene i Stryn er noe helt spesielt. Med bratte fossefall, dype daler, høye fjell og smaragdgrønne vann er det ikke uten grunn at bilder fra Stryn går verden rundt på sosiale medier. Med den storslåtte naturen som arena finnes det et vidt spenn av aktivitetstilbud like utenfor hotelldøren. 

Det erfarne vertskapet hjelper deg gjerne å planlegge turen, ut ifra dine utgangspunkt og ønsker. Ta en dagstur til Skålatårnet, Lodalskåpa, Slogen eller Hornindalsrokken. Dalene i Stryn som Erdalen i Oppstryn eller Lodalen og Oldedalen, har også mange fine turer. Eller prøv noen kortere fine turer, som for eksempel til Raksætra i Loen og til Segestad på Hjelle i Oppstryn. 

Vel tilbake fra tur, er det godt å «lande» på hotellet. Restauranten er åpen hver kveld på sommeren, og bord kan bestilles på forhånd. Restauranten og altanen er samlingspunkt om kveldene, og etter en god natts søvn serveres frokosten i den historiske spisesalen hvor vertskapet vil ønske deg velkommen til en god start på dagen med hjemmebakt brød og en prat om dagens utflukt. 

Turpakke inkluderer:

🌿 Overnatting i minimum 2 netter
🌿 Frokost, nistepakke og påfyll av termos
🌿 Gode turtips fra et erfarent vertskap
🌿 Fri adgang til servicerom med tørking av klær og sko.