Velkommen til Viltaften!


Ønsk høsten velkommen med god mat og drikke!
 
Luften er kaldere og trærne skinner om kapp med hverandre i sine klare, friske farger. Det rasler i løv og frostrøyken siver ut av munnen. Inne tennes lysene og det knitrer i peisen. Høsten har kommet til Losby Gods, og viltsesongen er i gang.
 
Hver høst tas skogen inn på godset og kjøkkensjefen komponerer en 5-retters viltmeny bestående av varme og kalde retter og passende tilbehør laget på tradisjonelt vis med det beste av sesongens råvarer. Bestill gjerne en vinpakke til maten, eller be godsets kunnskapsrike servitører om å anbefale noe godt i glasset som passer til maten.
 
Losby Gods har lange og stolte jakttradisjoner. Under ekteparet Lorentz Meyer Boeck og Kathrine Boech som regjerte på godset fra 1893 var Losby kjent som et jaktslott og selskapshus for hovedstadens fineste adel og elite. Kong Haakon VII var en hyppig gjest på godset, og deltok årlig på den prestisjetunge elgjakten i Losbyskogen. Nå videreføres jakttradisjonene med godsets populære, årlige viltaften. Ta en pause fra høstmørket og nyt et smakfullt måltid fra godskjøkkenet. Tilbring en trivelig høstkveld i godt selskap, sammen med kameratgjengen, kollegaene, familien og andre gjester som setter pris på deilig sesongbasert lokalmat.

Overnatt i ett av godsets komfortable værelser, og avslutt oppholdet med en velassortert herregårdsfrokost.

Velkommen til viltaften på Losby Gods!

Praktisk informasjon
Fredag 14. oktober 2022 (Fra kl. 19.00) - FULLBOOKET
Lørdag 15. oktober 2022 (Fra kl. 19.00)
Fredag 21. oktober 2022 (Fra kl. 19:00) - FULLBOOKET
Lørdag 22. oktober 2022 (Fra kl. 19:00)

Pris
Pris for 2 personer i dobbeltværelse kr 4080,- 
Pris for en person i enkeltværelse kr 2930,-

Pris for vinpakke kr 699,- pr. person for 5 glass vin.
Oppgrader til suite for kr 2500,- i tillegg.
Oppgrader til balkongværelse for kr 400,- i tillegg.

Viltaften inkluderer:
• Overnatting
• Kjøkkensjefens 5-retters meny av sesongens beste råvarer
• Herregaardsfrokost