Romantikk på Godset


La romantikken blomstre i luksuriøse omgivelser som får deg til å glemme hverdagen.

Losby Gods ligger idyllisk til i hjertet av Østmarka, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og 30 minutter fra Gardermoen. Her har dere tid og ro til å mimre om fortiden, skape nye minner sammen på godset og planlegge den lysende fremtiden. La romantikken blomstre som den vakre godshagen, og spiss sansene med deilig mat og drikke.

Sjekk inn på et av hotellets deluxe balkongværelser hvor det venter jordbær og en flaske med Losbys egen musserende vin. Tilbring ettermiddagen på hotellrommet i hverandres selskap, eller gjør noe hyggelig sammen, som å gå en lang tur i skogen eller nyte en romantisk piknik på et svaberg ved Mønevann. Vil dere gjøre noe ekstra ut av oppholdet anbefaler vi å leie en kano om sommeren, eller bestille en romantisk kanefart om vinteren.

Om kvelden kan dere sette dere til dekket bord og la restauranten varte dere opp med kjøkkensjefens femretters middag. La oss skjemme dere bort med nydelig mat og god drikke – og trekk dere fornøyde tilbake i komfortable værelser med tid til hverandre. Tilbring en lat og stressfri morgen, og avslutt oppholdet med en deilig herregårdsfrokost.


Romantisk pakke inkluderer:

💞 Overnatting i oppgradering dobbeltrom
💞 Jordbær og Losbys egen musserende vin servert på værelset ved ankomst
💞 Kjøkkensjefens 5-retters middag og herregaardsfrokost

Tilgjengelig fredager eller lørdager hele året, bortsett fra julebordsesongen.