Kurs og konferanse

Union Øye

Kurs og konferanse


På Union Øye får du ro til å høre deg selv tenke og tid til å la gode strategier og kreative ideer få utfolde seg. Den praktfulle naturen rundt hotellet byr på spektakulære opplevelser og aktiviteter som du sent vil glemme. Hotellet har to moderne konferanserom i tillegg til salonger for mindre grupper. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet.
Gode møteopplevelser

I enden av Norangsfjorden, på Øye, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte de storslagne omgivelsene som omkranser hotellet.

Her får dere den stillheten og roen og den konsentrasjonen dere trenger for å få det optimale møtet. Dette herskapelige fjordslottet gir grobunn for de beste beslutningene.

Rett utenfor døren finner du fine opplevelser med hotellets kajakker, sykler og fjellturer med eller uten guide. Med Slogen ruvende opp fra hotellets hage er dette også en favoritt blant fjellfolk. 

Alle rommene er individuelt dekorert og møblert med nøye utvalgte antikviteter. De er oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene; Keiser Wilhelm II, Kong Oscar II, Dronning Maud og Kong Haakon, samt forfatterne Karen Blixen, Knut Hamsun, Sir Arthur Conan Doyle og ikke minst komponisten Edvard Grieg.

  • Natur

    Attraktiv destinasjon for de som søker naturbaserte opplevelser.

  • Det uforklarlige

    I det blå rommet overnatter bare gjester med nerver av stål.

  • Herskapelig

    Alle rom er individuelt dekorert og møblert med nøye utvalgte antikviteter.

Møter og aktiviteter blant fjord og fjell

Union Øye har to moderne konferanserom i tillegg til salonger for mindre grupper. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet.


KAPASITET
40 personer

Ønsker dere styrke lagånden med felles aktiviteter har hotellet flere morsomme utfordringer å by på. Test kunnskapen og kreativiteten i Øyes beste avløser og se hvilket lag som er best til å håndtere et utvalg gårdsoppgaver.

Når ettermiddagen kommer serveres en nydelig middag i hotellets spisesal mens dere nyter hjemmelaget mat og utsikt over fjord og fjell. 

Hver kveld forteller personalet spennende historier i hotellets stuer. Union Øye har huset fjellpionerer, eventyrer og kongelige i generasjoner og har mange fortryllende fortellinger de ønsker å dele.

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 38
Ørsta-Volda lufthamn 39 km
Vinkjeller
Helikoptertransport
Ulike aktiviteter