Kurs og konferanse

Haaheim Gaard

Kurs og konferanse


Ønsker dere et lite hotell med sjel og særpreg, i fantastiske omgivelser, med god mat og gode opplevelser? På Haaheim Gaard er det svært fine rammer for små konferanser, kurs, møter og andre samlinger. Dette er en oase for påfyll og inspirasjon.
En oase for påfyll og inspirasjon

Haaheim Gaard ligger på øya Tysnes i Sunnhordland, med Stord som vern mot storhavet og Hardanger på innsiden. På Haaheim Gaard finner dere den roen og inspirasjonen som dere trenger. Her serveres smaker av svunne tider i restauranten og kulturhagen med sine 1500 roser gjør pausene til mer enn et kjærkomment avbrekk. Møterommene er innbydende, selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr.

Vi garanterer magiske øyeblikk.

Hvordan komme hit:
Kommer dere fra Bergen, kjører dere sørover E39 til Halhjem ferjekai ved Os, for så å nyte en halvtimes fergetur over Bjørnafjorden til Våge på Tysnes.
Se fergerute Halhjem – Våge.

Kommer dere fra sør, i retning fra Haugesund følger dere E39 nord over Stord og tar ferge fra Jektevik fergekai til Hodnanes på Tysnes.
Se fergerute Hodnanes – Jektevik

Kommer dere fra Hardanger følger dere bare nordsiden av fjorden hele veien ut til Tysnes.

Kjøretider:
– 70 minutt fra Bergen / 60 minutt fra Flesland flyplass
– 80 minutt fra Haugesund
– 45 minutt fra Stord

  • Kulinariske opplevelser

    Mat med historie og lokal forankring

  • Spennende aktiviteter

    Skap minner for livet på Haaheim Gaard!

  • Kulturhage

    Kapell, hagehus og 1500 meter med hagestiar

Et sted for både møter og aktiviteter

For møter og konferanse tilbyr hotellet styrerommet Vinkjelleren med plass opp til 10 gjester/møtedeltakere og Konsertsalen med plass til opp til 50 konferansegjester.  I Hagestuen er det plass til 20 personer og i Malene-salongen 10-12 personer. Hotellet har 24 rom i ulike kategorier med til sammen 58 senger, hvor de herskaplige suitene har egen badstue.

Det tilrettelegges gjerne for diskusjonsgrupper, skjermet gruppearbeid eller walk&talk ute på tur. Vi kan love at kreativiteten blomstrer når dere kan jobbe med innovasjon og ideutvikling i Veksthuset!

Haaheim er også et flott startpunkt for flotte turer til støler eller fjellturer. Spør gjerne om forslag på aktiviteter. Hotellet kan tilby blant annet gastrovandringer, vinsmakinger og historiske vandringer for din gruppe. Her blir konferansen eller styresamlingen skreddersydd etter deres behov! 

Kontakt oss for en samtale og tilbud for ditt neste tur med kollegaer eller kunder!

Møtekapasitet: 50
Hotellrom: 24
Bergen lufthavn, Flesland 49 km
Kulinariske opplevelser
Sykler til utlån