En oase for det gode liv


Opplev smaker av svunne tider i restauranten og drøm deg vekk i romantisk landstil i interiørbutikken. Opplev konserter, festivaler, teater, opera, allsangkvelder og foredrag. Skap minner for livet - besøk Haaheim Gaard.

Haaheim Gaard ligger i fjellsiden ved foten av Tysnessåta. Beliggende i en kulturhage med 1500 roser har hotellet hagekafe og restaurant, med kapasitet på ca. 50 og 65 gjester. Det er 21 historiske rom på hotellet. 

I sommersesongen holdes det faste konserter og foredrag for gjestene. Haaheim har også en gårdsbutikk, hvor du kan kjøpe med deg lokale smaker fra distriktet og fra hotellet. Hotellet har også en egen gartner som dyrker store deler av urter og grønnsaker. Disse serveres deretter til gjestene.

Husfar Torstein Hatlevik med stab og husgjester gleder seg til å være vertskap for dere. Torstein er utdannet musiker fra RNCM i Manchester og er mye brukt som kursholder om lokalmat. Torsteins store lidenskap er mat med lokal forankring, og han brenner for lokale råvarer med gode historier.