ULVIK I HARDANGER

Bryllup og selskapslokaler på Brakanes Hotel

Med fjord og fjell som bakteppe


Brakanes Hotel har lang erfaring som vertskap og er den perfekte rammen for den store dagen. Med fjorden og fjellene som bakgrunn, kan du være trygg på at bildene som skal henge i stuen vil bringe gode minner i all den tid. Her finner du flotte lokaler som passer til alle typer selskap, store som små. 

Perfekte omgivelser for den spesielle dagen

Hardanger og Ulvik er nasjonalromantikkens høyborg og byr på perfekte omgivelser for den spesielle dagen – enten du ønsker et storslått selskap med mange gjester eller foretrekker en mer intim feiring med de aller nærmeste.

Restauranten på Brakanes Hotel er stor og åpen med nydelig panoramautsikt ut over fjordlandskapet og har kapasitet på inntil 280 personer, men kan også seksjoneres.

Konferansesenteret kan gjeste inntil 300 personer.

Hotellet har også flere separate selskapslokaler i ulike størrelser som er egnet for bryllup, jubileum, konfirmasjon eller andre selskap.

Med fjord og fjell som bakteppe byr hotellet på matopplevelser med lokale råvarer av ypperste kvalitet. Velg blant menyforslag eller skreddersy ditt eget festmåltid sammen med kjøkkenet.

Bryllup i Hardanger

Du kjenner sikkert til maleriet Brudeferden i Hardanger?

Det sies at den brutale hendelsen da et helt brudefølge ble tatt av en flodbølge fra et ras, skjedde i Bruravik - det gamle fergeleiet du passerer på din vei til Ulvik. På motsatt side av fjorden ser du et tydelig skjær inn i fjellet. Det sies at den store steinblokken som raste ut, skapte en stor bølge som veltet båtene og skylte dem mot land i Bruravik. Det er en spennende historie, men kjennetegner heldigvis lite ved hvordan det er å feire bryllup i Hardanger i dag.

Brakanes Hotel har lang erfaring som vertskap for både små og store bryllup og du får tett oppfølging og hjelp til all planlegging og tilrettelegging. Her er den store dagen i trygge hender!

Gi deres ja i Ulvik Kyrkje, bare et lite steinkast fra hotellet. Kirken er en korskirke fra 1859, altså bare året eldre enn historien til hotellet. Kirken ble rosemalt av den lokale kunstneren Lars Osa i 1923. Ønsker dere borgerlig vielse, kan dette utføres av Ulvik Kommune eller Humanetisk forbund.

I Fjordsalongen samles dere til mottakelse etter vielsen. Her kommer brudeparet ned den staselige trappen og blir presentert som nygifte for sine gjester. Det kan gjerne serveres lokale småretter og drikke før dere går til bords.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan gjøre dagen ekstra spesiell!