Kurs og konferanse

Sundvolden Hotel

Kurs og konferanse


Sundvolden Hotel er tilrettelagt for både de små møtene og for de store konferansene. Under hele konferansen vil dere ha deres egen kursvert som vil være der for dere. Sikkerhet, profesjonalitet, deilig mat, aktiviteter, god søvn, friskt luft - det er en selvfølge i vårt tilbud. Hotellet tilbyr en kurs og konferansepakke der det meste er inkludert og tilrettelagt slik at det skal være enkelt for deg som kurs bestiller å bestille. For de som ønsker mer ut av konferansen, skreddersys forskjellige aktiviteter etter ønske. Sundvolden Hotels mål er å berike gjesters sinn, sjel og mave - og skal gjenkjennes ved raushet, gjestfrihet, god service & en ikke så liten sirkusfaktor!
Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel

I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Dette er et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som det vender nesen fremover og tilpasser seg morgendagens hotellgjester. Hotellet tilbyr moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og de ansatte gjør sitt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

Cecilie Mostue har blitt med Geoforum på konferanse. Reisebrevet kan du lese her.

Det tilbys også ulike typer aktiviteter. Hotellet har alt fra bootcamp, escape games og toppturer til vinsmaking og konferansemassasje. 

Hvordan komme hit: 
Ta rute 200 fra Oslo Bussterminal. Bussturen tar 45 - 60 minutter.
Se tidtabell.

Fra GardermoenReis med Askeladden flybuss til Sundvolden Hotel. Bussturen tar ca 1 time og 30 minutter.
Se tidtabell.

Møtekapasitet: 1200
Hotellrom: 273
Oslo lufthavn, Gardermoen 76 km
Ulike aktiviteter
Vinsmaking
Velværeavdeling
Store og fleksible møterom

Kurslokalene på Sundvolden står klare for å ta imot deg og dine deltagere. Alt fra bestilling til gjennomføring sørger våre dyktige medarbeidere for.

Fra 2 - 1200 personer i kurslokaler som er lyse, med god ventilasjon, komfortabel møblering og topp teknisk utstyr. Med 35 møterom og grupperom totalt, er hotellet et av Østlandets mest komplette konferanseleverandør.

Sundvolden Hotel har huset mange kurs og konferanser gjennom tidene. Det har gitt dem verdifull erfaring og kompetanse som kommer deg til nytte. Konferansevertene og vertinnene vil passe på at arrangementet deres går knirkefritt.

Kongressalene - en stor sal på 517 m2 som kan deles i 3. 6 meter under taket og en av de beste salene. Godt egnet for store grupper.

Dronningsalen - en stor sal på 320 m2 som kan deles i 2. Lysekroner og 3,8 meter under taket. Godt egnet for intime møter til litt større grupper.

Sundvolden Hall - hotellets nyeste storsal på 1149 m2 som kan deles i 3. Ulike størrelser på de tre rommene. Topp teknisk utstyr, dagsbelysning og 8 meter under taket. Hotellets stolthet og storstue. Egner seg godt til eventer, utstillinger, messer og større møter.

I tillegg til disse store er der også mange mindre og intime kurslokaler.

Trykk her for å se interaktiv PDF og bli med en tur inn på hotellet.

  • Kulinarisk opplevelse

    Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat.

  • Teambuilding

    Flere morsomme og spennende aktiviteter for teamet.

  • Velvære

    Sundvolden Hotel tilbyr spa energipåfyll for grupper.

Flotte konferansefasiliteter Vis filmen