Kurs og konferanse

Børsen festlokaler

Se kart her

Velkommen til Drammens storstue


Etter ferdigstillelsen i 1871 ble Børsen handelsknutepunktet i Drammen. Den ærverdige bygningen har gjennom årene vært rammen for de store begivenhetene - fra Graham Bell sin fremvisning av den første telefonen til kongelige besøk, møter for næringslivet, jubileer, bryllup og andre festligheter.
Vakre og smakfulle omgivelser

Bygget ligger midt i byaksen, ved broen som knytter begge sidene av Drammenselven sammen. Den sentrale plasseringen gir en kort vei til flytoget og annen kommunikasjon.

De vakre og smakfulle omgivelsene komplimenteres av høy standard på mat og service. Erfarne kokker satser på ferske, lokale råvarer av høy kvalitet, og pådekkingen er stilren med hvite duker og servietter og tidsriktige glass og sølvbestikk.

Vertskapet er Therese og Ståle Simensen, som har drevet byens storstue siden 1997.

Kjøkkenet lager all mat fra bunnen med de beste råvarer fra sine lokale leverandører. Her vil dere føle dere velkommen og godt ivaretatt.

  • Fylkets flotteste

    Børsen festlokaler utpreger seg som fylkets flotteste selskapslokale.

  • Sentralt

    Børsen ligger i Drammen og har lett tilkomst både med flytog og annen kommunikasjon.

  • Historien

    Drammens Børs var en varebørs i Drammen etablert i første halvdel av 1800-tallet.

Kurs og konferanser

Børsen er Drammens fremste festlokale og passer fremragende for kurs og konferanse. Med sin ærverdige bygning og med lett tilkomst med flytoget er dette blitt en storstue også for dem som kommer utenfra.

Møtesaler fra 10 til 230 personer.

Børsen kan tilby stort lerret med projektor og ett meget solid tråløst taleanlegg. Lokalene passer også til gruppearbeid. Til servering for kursgjester tilbys alt fra snitter, lunsjtallerken og buffeter til nyskåret frukt og bakverk.

Møtekapasitet: 230
Oslo lufthavn, Gardermoen 92 km
Flytoget
Ølsmaking