Velkommen til Drammens storstue!


Velkommen til historiske Børsen festlokaler, Drammens storstue der du kan holde selskaper, arrangementer, kurs, konferanser eller bryllup i nydelige omgivelser.

Børsbygningen er tegnet av Emil Victor Langlet, arkitekten som også står bak designet av Stortingsbygningen og Drammen teater. Etter ferdigstillelsen i 1871 ble Børsen handelsknutepunktet i Drammen. Den ærverdige bygningen har gjennom årene vært rammen for de store begivenhetene fra Graham Bell sin fremvisning av den første telefonen, kongelige besøk, møter for næringslivet, jubileer, bryllup og andre festligheter.

Bygget ligger midt i byaksen, ved broen som knytter begge sidene av Drammenselven sammen. Den sentrale plasseringen gir en kort vei til flytoget og annen kommunikasjon.

De vakre og smakfulle omgivelsene komplimenteres av høy standard på mat og service. Våre erfarne kokker satser på ferske, lokale råvarer av høy kvalitet, og pådekkingen er stilren med hvite duker og servietter ogtidsriktige glass og sølvbestikk.

Husets vertskap, hovmester Therese Simensen og kokk Ståle Simensen, er med fra planlegging til gjennomføring av ditt selskap, og vår egen dekoratør kan hjelpe deg med å forme festlighetene slik du ønsker.

Børsen festlokaler utpreger seg som fylkets flotteste selskapslokale. Her er det perfekt å holde ditt bryllup, jubileer eller andre selskap med store ærverdige saler og høy kvalitet på mat og servering. En egen dekoratør bistår med planlegging av hvordan den store dagen skal dekoreres. 

Børsen har også fine lokaler for møter, kurs og konferanser med flere smårom for gruppearbeid, gode lunsjmenyer, ferske bakverk og lokale leskende drikker.

Vi samarbeider med våre lokale bryggerier og hos oss får du egne, spennende ølmenyer.