Velkommen til Drammens storstue!


Velkommen til historiske Børsen festlokaler, Drammens storstue der du kan holde selskaper, arrangementer, kurs, konferanser eller bryllup i nydelige omgivelser.

Børsbygningen er tegnet av Emil Victor Langlet, arkitekten som også står bak designet av Stortingsbygningen og Drammen teater. Etter ferdigstillelsen i 1871 ble Børsen handelsknutepunktet i Drammen. Den ærverdige bygningen har gjennom årene vært rammen for de store begivenhetene; fra Graham Bell sin fremvisning av den første telefonen til kongelige besøk, møter for næringslivet, jubileer, bryllup og andre festligheter.

Bygget ligger midt i byaksen, ved broen som knytter begge sidene av Drammenselven sammen. Den sentrale plasseringen gir en kort vei til flytoget og annen kommunikasjon.

De vakre og smakfulle omgivelsene komplimenteres av høy standard på mat og service. Erfarne kokker satser på ferske, lokale råvarer av høy kvalitet, og pådekkingen er stilren med hvite duker og servietter ogtidsriktige glass og sølvbestikk.

Husets vertskap, hovmester Therese Simensen og kokk Ståle Simensen, er med fra planlegging til gjennomføring av ditt selskap, og husets egen dekoratør kan hjelpe deg med å forme festlighetene slik du ønsker.

Børsen samarbeider med lokale bryggerier - så her får du også egne, spennende ølmenyer.