Kurs og konferanse

Ekebergrestauranten

Se kart her

Mektig utsikt og store møteopplevelser


Ekebergrestauranten tar hånd om deres kurs og konferanser på en trygg og profesjonell måte. I sommersesongen har restauranten stor uteservering, med fantastisk utsikt over Oslofjorden, øyene og båtlivet som setter en spesiell ramme rundt arrangementet.
Et ikonisk landemerke med førsteklasses mat og vakker utsikt

Landemerket i Ekebergåsen ble anlagt i 1927, og er også et av landets fineste eksempler på klassisk funksjonalisme. I 1927 vant Oslo-arkitekten Lars Backer konkurransen om å tegne den nye Ekebergrestauranten. Den opprinnelige restauranten ble oppført allerede i 1916, av Tiedemanns Tobakksfabrikk. To år etter konkurransen, i 1929, sto et av Europas fremste funkisbygg ferdig, til glede for hele Oslos befolkning. I dag er bygget fredet, og all oppussing bygger på tanken om å ta vare på det klassiske, men modernisere for en ny tid.
  • Utsikt

    Her serveres førsteklasses og sesongbaserte retter med Oslos beste utsikt.

  • Annerledes

    Hva med å gjøre noe litt annerledes?

  • Sentralt

    Ligger vakkert til med kort vei fra Oslo sentrum.

Moderne møtefasiliteter

Uansett om dere er 12 eller 160 personer - Ekebergrestauranten hjelper deg med en smakfull og profesjonell ramme rundt ditt neste arrangement og byr på moderne møtefasiliteter, flott utsikt og god mat, både til pauser, lunsj eller middag.

Kapasitet:
Store Festsal rommer alt fra 50 til 160 gjester
Peisestuen rommer mindre grupper mellom 20 til 50 gjester
Utsikten rommer 12 – 30 gjester

Om du ønsker å gjøre noe annerledes skreddersys mer enn gjerne et opplegg sammen med deg. Hva med en guidet tur i skulpturparken eller et kulturelt innslag?

Møtekapasitet: 160
Oslo lufthavn, Gardermoen 52 km
Gratis parkering
Matopplevelse