Kurs og konferanse

Ekebergrestauranten

Se kart her

Mektig utsikt og store møteopplevelser


Ekebergrestauranten tar hånd om deres kurs og konferanser på en trygg og profesjonell måte. I sommersesongen har restauranten stor uteservering, med fantastisk utsikt over Oslofjorden, øyene og båtlivet som setter en spesiell ramme rundt arrangementet.
Ekebergrestauranten er et ikonisk landemerke med førsteklasses mat og vakker utsikt i tillegg til gode konferansefasiliteter

Landemerket i Ekebergåsen ble anlagt i 1927, og er også et av landets fineste eksempler på klassisk funksjonalisme. I 1927 vant Oslo-arkitekten Lars Backer konkurransen om å tegne den nye Ekebergrestauranten. Den opprinnelige restauranten ble oppført allerede i 1916, av Tiedemanns Tobakksfabrikk. To år etter konkurransen, i 1929, sto et av Europas fremste funkisbygg ferdig, til glede for hele Oslos befolkning. I dag er bygget fredet, og all oppussing bygger på tanken om å ta vare på det klassiske, men modernisere for en ny tid.
  • Utsikt

    Her serveres førsteklasses og sesongbaserte retter med Oslos beste utsikt.

  • Annerledes

    Hva med å gjøre noe litt annerledes?

  • Sentralt

    Ligger vakkert til med kort vei fra Oslo sentrum.

Moderne møtefasiliteter

Uansett om dere er 12 eller 160 personer - Ekebergrestauranten hjelper deg med en smakfull og profesjonell ramme rundt ditt neste arrangement og byr på moderne møtefasiliteter, flott utsikt og god mat, både til pauser, lunsj eller middag.

Kapasitet:
Store Festsal rommer alt fra 50 til 160 gjester
Peisestuen rommer mindre grupper mellom 20 til 50 gjester
Utsikten rommer 12 – 30 gjester

Om du ønsker å gjøre noe annerledes skreddersys mer enn gjerne et opplegg sammen med deg. Hva med en guidet tur i skulpturparken eller et kulturelt innslag?

Møtekapasitet: 160
Oslo lufthavn, Gardermoen 52 km
Gratis parkering
Matopplevelse