Oslos beste utsikt


På toppen av Holmenkollen ligger Frognerseteren, med storslagen utsikt over Oslo by og fjord. Den eldste delen av huset sto ferdig i 1891, og restaurantens mattradisjoner strekker seg tilbake til denne tiden.

Etter en forfriskende tur i marka eller en hektisk dag på jobben, er det godt å finne roen på Kafé Seterstua. Her kan du senke skuldrene ved den knitrende peisen, eller nyte solen på terrassen med vakker panoramautsikt. Frognerseterens seterkjøkken frister deg med en selvbetjeningsbuffet som bugner av varme og kalde delikatesser. Høye smørbrød, kjøttkaker, rømmegrøt, og spekemat er bare noen av fristelsene.

For en enda mer eksklusiv opplevelse inviterer vi deg til à la carte-restauranten, Restaurant Finstua. Dette er en stemningsfull arena hvor det beste av norske råvarer forvandles til kulinariske mesterverk gjennom klassiske tilberedningsmetoder på et moderne kjøkken. Vi anbefaler å sikre deg plass ved å foreta en bordbestilling på forhånd.

De tradisjonsrike stuene, med sin unike stil og atmosfære, er velegnet for arrangementer av alle størrelser. Frognerseterens selskapslokaler er det ideelle stedet for både uformelle sammenkomster med familie og venner, eller for å imponere utenlandske forretningsforbindelser.

Den dedikerte kjøkkensjefen fører med stolthet arven videre. Ved å respektere gamle preservasjonsmetoder som røking, sylting og speking, skapes en smakfull balanse mellom det tradisjonelle og moderne kjøkken. Velkommen til et hus som verdsetter smaken av fortiden i møte med nåtiden!