Kurs og konferanse

Gamle Logen

Se kart her

Kurs og konferanse


Hos Gamle Logen er moderne fasiliteter forent med gammel stil og historisk eleganse. Gamle Logens rike festtradisjoner ble født ved innvielsen av bygningen i 1839, da det ble avholdt borgerball med kong Karl Johan og kronprins Oscar som æresgjester. Her ble det første kunstnerkarnevalet arrangert - her feiret Stortinget 50 års jubileet for unionen med Sverige og kong Haakon VII 25 års jubileum som Norges konge. Med personlig service ønsker Gamle Logen å imøtekomme, og helst overgå, forventninger og by på nye møteopplevelser.
Hva med å ha deres neste møte i Gamle Logen?

Opprinnelig bygget som frimurerlosje , konsert- og festivitetslokale i 1836, etter idé og initiativ fra grev Wedel Jarlsberg.

I 1844 ble Gamle Logens Store Sal innviet med sin praktfulle sen - empire stil. Bygningen huset også byens fineste restaurant og første teaterkafé - senere kalt på folkemunne for "Sumpen", - hvor byens kunstnere møttes.

Gamle Logen spilte en viktig rolle i utviklingen av den norske kulturidentitet gjennom det 19. århundre. Kjente og internasjonale kunstnere hadde sitt virke her; - Edvard Grieg, Henrik Ibsen, Ole Bull, Johan Svendsen, Halfdan Kierulf, Henrik Wergeland og Bjørnstjerne Bjørnson.

Gamle Logen gjennomgikk flere års forfall, og ble etter rehabilitering gjenåpnet i 1988. Den historiske atmosfære er gjenskapt, og Gamle Logen fremstår i dag som Oslos eldste bevarte kultur- og selskapsbygning, hvor man kan oppleve konserter og kunstneriske fremførelser, arrangere konferanser og selskaper - både av offisiell og privat karakter.


  • Oslos vakreste

    Moderne fasiliteter er forent med gammel stil og historisk eleganse.

  • God akustikk

    Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner.

  • Historien

    Gamle Logen ble opprinnelig bygget som frimurerlosje , konsert- og festivitetslokale i 1836.

Gode møterom og en kompetent stab

Møte- og konferanselokalene rommer alt fra 10 til 500 personer i en unik atmosfære. Et smilende ansikt møter gjestene i døren, og en kompetent stab sørger for at konferansen går som planlagt. Teknisk kyndighet og en moderne lydteknisk utstyrspark av ypperste klasse sørger for trygghet og forutsigbarhet som gir deg som arrangør mulighet til også å senke skuldrene og hygge deg. Kjøkkenet byr på for forfriskende og smakfulle nytelser mellom slagene, mens en varm kopp nytraktet kaffe alltid er innen rekkevidde.

I 1. etasje finnes et rikt utvalg av saler og salonger, hvor fleksibilitet og en unik atmosfære er felles for alle. Strangersalen gir det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 140 personer, mens øvrige saler kan romme 10 til 50 personer.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner, hvor det gis en unik mulighet til å kombinere faglig innhold og kulturelle nytelser. De ansatte bidrar med gode innspill og de rette kontaktene. Salen brukes til både prestisjetunge konserter og kongresser med nasjonale og internasjone utøvere og deltagere – til alt mellom jeve prisutdelinger og møter for offentlige etater.

Med en kombinasjon av faglig kompetanse, et øye for detaljer og en magisk atmosfære, gjør Gamle Logen ditt selskap til en ubetinget suksess.

Møtekapasitet: 500
Oslo lufthavn, Gardermoen 53 km
Ulike aktiviteter
Matopplevelse