Fasaden til Restaurant Curtisen
Foto: Nancy Bundt
Halden utenfor Oslo

Restaurant Curtisen

Åpningstider

Åpningstider

  • Åpent alle dager ved bestilling

    Hviledag mandag

Råvarer fra Østfolds rike spiskammer


Midt inne i Fredriksten festning i Halden ligger Curtisen. Huset ble oppført i empirestil i 1830-årene etter tegninger av den berømte arkitekten B.N. Garben.

I Curtisen arbeider vi med regionale råvarer fra Østfolds rike spiskammer. Vi er opptatt av den gode historien rundt både maten og passende drikke. 

Restauranten har 36 sitteplasser i to åpne stuer og ti sitteplasser i vinbaren. Den nye Kommandantboligen disponerer vi til selskaper, kurs og møter. Her er det plass til 30–120 personer. I Kommandantboligen har vi også vinkjelleren vår, og her kan vi ta imot inntil tolv personer til vinsmaking eller servering av aperitiff. 

Vi i  Curtisen vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en stor opplevelse av regional mat og drikke. Vi tilpasser menyen til sesongen og varierer med årstidene.

Telefon +47 95 99 81 84
Hjemmeside

www.curtisen.no

Adresse

Restaurant Curtisen
Fredriksten Festning Halden

På Curtisen legger vi stor vekt på vertskapsrollen, vårt hovedmål er at alle gjester skal trives, og få en enestående mat og service opplevelse.

Kjell Riise er vår hovmester, og leder våre dyktige servitører. På kjøkkenet står Sebastian Engh sammen med våre flotte lærlinger.

Vi ser frem til å ta i mot dere på Curtisen.