Deling av mat og gode opplevelser i Barcode


Velkommen til Vaaghals – din destinasjon for en smaksrik reise gjennom norske mattradisjoner, kreativitet og nyskapning midt i hjertet av Barcode!

Vaaghals er en uformell restaurant der gjester deler den gode opplevelsen og maten i lune omgivelser. Navnet bærer historien til en ukjent norsk båttype som ble avduket under utgravingen av Barcode – en symbolikk for det vågale spranget inn i det nye Oslo da det hele startet, omgitt av heisekraner og byggestøv. Vaaghals er det første bygget som ble oppført i Barcode, kjennetegnet av en karakteristisk brutalistisk arkitekturstil fra 2000-tallet - og utgjør en spennende del av Oslos moderne historie. 

Vaaghals representerer en interessant epoke i norsk arkitektur og byutvikling, samt nye konsepter innenfor mat og drikke. Her balanseres unike norske råvarer med kontinentale og norske smaker, skapt for å dele og nytes i godt selskap. Kjøkkenet er en hyllest til Norges rike matskatter, forankret i tradisjonene, men samtidig utforskende og nyskapende. Restauranten har markert seg i Michelin-guiden, og det er ikke uten grunn. Dedikasjonen til tradisjoner, nyskapning og gjestfrihet har satt restauranten på kartet som en kulinarisk destinasjon.

Vaaghals er ikke bare en restaurantopplevelse; det er et møtepunkt hvor gjester deler både smakfulle øyeblikk og minner, alt i en uformell atmosfære som gjør deg komfortabel fra det øyeblikket du trer inn. 

Velkommen til en opplevelse som går utover det forventede – velkommen til Vaaghals!