STAVANGER

Bryllupsfeiring på Eilert Smith Hotel

Bryllup – din uforglemmelige dag!


Bryllupsfeiring i en intim atmosfære og unik beliggenhet? Hos Eilert Smith Hotel blir din bryllupsfeiring skreddersydd til de minste detaljer for at du skal få den beste feiringen og begynnelsen på livet som ektepar. Eilert Smith Residence er en perle i hjertet av Stavanger som må oppleves. Arkitekttegnet med smakfullt design passer residencen perfekt for et flott bryllup med de nærmeste.

En avbalansert atmosfære

I de to øverste etasjene av Eilert Smith Hotel finner du Eilert Smith Residence. I hotellets mest eksklusive suite har arkitekt Pål Trodahl brukt kun de beste materialer. Nøye utvalgte klassiske designmøbler, luksuriøse produkter og en spektakulær utsikt gjør selskapet til en uforglemmelig opplevelse.

Her får du en unik lokasjon, tilpasset meny fra Re-Naa, blomsterdekorasjoner og service i topp - alt du trenger for en fantastisk feiring. Hotellet strekker seg langt for at nettopp du skal få den beste opplevelsen. De følger planleggingen fra start til slutt, og gleder seg til å kunne ta del i denne store dagen.

I Residencen er det plass til 12 gjester med bespisning i åpent kjøkken i øverste etasje, og loungeområde samt master bedroom for bryllupsnatten i femte etasje. Avbalansert atmosfære og smakfullt interiør gjør at du skal få en avslappende feiring uten å måtte tenke på alt det praktiske.

Residencen må sees med egne øyne, og vi anbefaler derfor at dere tar direkte kontakt og planlegger tid for visning.