Gode, lokale råvarer


En gourmetweekend på Lysebu må oppleves. Her får du ikke bare et godt måltid i nydelige omgivelser - du kan få omvisning i vinkjelleren, og muligheten til å oppgradere for et ekstra spesielt opphold.

Hver dag serverer Lysebus kjøkken retter med grønnsaker og urter høstet i egen kjøkkenhage. Grunntonen er den nordiske maten og hotellets dyktige kokker legger mye av sin stolthet i å servere retter med ekte og naturlige råvarer i sesong. Menyene i Lysebus restaurant varieres derfor etter årstidene slik at du får den beste mulige smaksopplevelsen. Vel bekomme!

Pakken inkluderer:
· Overnatting i dobbeltrom
· Deilig helgefrokost
· Aperitiff før middag
· Kjøkkensjefens 5-retters middag basert på sesongens beste råvarer
· Omvisning i vinkjelleren

Pakken kan enkelt oppgraderes ved ankomst med:
· Dagens 6 eller 7- retters middag
· Afternoon tea
· Champagne på rommet ved ankomst
· Frokost på rommet