Gode, lokale råvarer


Utsøkt mat og vin i kombinasjon med vakre omgivelser og en avslappet atmosfære legger grunnlaget for en uforglemmelig kulinarisk opplevelse!

En gourmetweekend på Lysebu må oppleves. Her får du ikke bare et godt måltid i nydelige omgivelser - du kan få omvisning i vinkjelleren, og muligheten til å oppgradere for et ekstra spesielt opphold.

Hver dag serverer Lysebus kjøkken retter med grønnsaker og urter høstet i egen kjøkkenhage. Grunntonen er den nordiske maten og hotellets dyktige kokker legger mye av sin stolthet i å servere retter med ekte og naturlige råvarer i sesong. Menyene i Lysebus restaurant varieres derfor etter årstidene slik at du får den beste mulige smaksopplevelsen. Vel bekomme!

Innhold i pakken:
· Overnatting i et av hotellets hyggelige dobbeltrom
· Blomster på rommet ved ankomst
· Frokostbuffet med lokale delikatesser
· Aperitiff før middag
· 5-retters middag basert på sesongens beste råvarer
· Privat omvisning i vinkjelleren
· Tilgang til velværeavdelingen
 
Pakken kan enkelt oppgraderes med:
· Overnatting på superiorrom
· 6 eller 7-retters middag
· Afternoon tea
· Champagne på rommet ved ankomst
· Frokost på rommet