Å nyte en fredelig oase, like utenfor storbyen


Komfortable rom, storslått natur og spektakulære omgivelser på Oslos tak. Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt utsøkt mat og en av landets beste vinkjellere.

Hotellet ligger vakkert til i Holmenkollen, litt som kongsgården i eventyret. Omgitt av uberørt natur, men likevel bare 20 minutter unna det pulserende storbylivet i hovedstaden. Her finner du det ypperste både når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.

Lysebu var Norges nasjonalgave til Danmark, og ble bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil. Som gjest har du fantastiske muligheter for både natur- og friluftsopplevelser, men hotellet kan fint også brukes som utgangspunkt for å oppleve storbyen Oslo.

Du bor godt og komfortabelt i behagelige og moderne rom, og kan nyte maten i et av Oslos beste kjøkken. I restauranten på Lysebu brukes de beste råvarene sesongen har å tilby. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.

I vinkjelleren, som tidligere var en gammel brønn, finner du 4500 flasker med kvalitetsvin. Det har gitt restauranten karakteren “Best Award of Excellence” i vinmagasinet Wine Spectator.