Jakten på Nordlyset


Når himmelen fylles med grønne stråler av lys i en rolig og magisk dans, som både føles nært nok til å ta på og samtidig så uendelig fjernt.

Nordlyset er for mange mennesker blitt en drøm å få oppfylt i løpet av livet, og Støtt - Top of Helgeland tilbyr deg den perfekte porten til dette imponerende naturfenomenet. Den unike handelsstedet i nord har minimal lysforurensning, noe som gjør det til et idyllisk fristed for å oppleve Nordlyset i all sin prakt. Øygruppens avsidesliggende og private områder sikrer en uavbrutt og magisk opplevelse.

Kickstart ditt eventyr med et nydelig sjømatmåltid som vil friste smaksløkene dine - og opplev smakene av regionen. Deretter blir du med hotellets Nordlysguide inn i den fascinerende verdenen til Nordlyset på hotellets Konferansemuseum. Se en fengslende film som avdekker hemmelighetene til dette himmelske fenomenet og dykker ned i de fortryllende historiene som omgir det.

Så er det tid for å begi seg ut på en jakt for å fange Nordlyset i aksjon. Den kunnskapsrike guiden vil lede vei og hjelpe deg med å oppdage og fange det vakre fenomenet. Jakten avsluttes på hotellets basecamp. Her samles alle rundt et knitrende bål, nyter varme drikker og holder øynene rettet mot himmelen og fortsetter å skanne etter Nordlysets fortryllende opptredener - før en god natts søvn venter tilbake på hotellet. 

Husk å ta med:
- Turklær etter vær. Følg værmeldingen.
- Husk ulltøy
- Vindtette og vanntette turklær.
- Gode turrsko
- Lue og votter

Nordlyspakke inkluderer:
• 2 netter i dobbeltrom
• Frokost alle dager
• 2 tre-retters middager
• Nordlysjakt med guide

Lengden på turen vil avhenge av været. Vi kan ikke gi noen nordlysgaranti, men vi garanterer spennende historier om nordlyset som fenomen og en nervepirrende jakt.

Pakken gjelder for overnatting i minimum to netter og i perioden november - mars.