Romantisk opphold i Vågå


Ta en pause fra hverdagen og opplev ekte fjellmagi hos vårt nye medlem Hindsæter! 

I denne pakken får du oppleve tre uforglemmelige dager og netter, fylt med kulinariske opplevelser, naturskjønne eventyr og avslapning.

Ved ankomst blir du ønsket velkommen med bobler og lokale snacks, som venter på deg i din ostebu i sætersuiten. Nyt roen enten i fjellbiblioteket med panoramautsikt eller på terrassen foran lune tømmervegger. Utforsk hotellets rike utvalg av norske håndverksøl før du nyter en deilig 3-retters meny basert på lokale råvarer kl. 19.

Etter en deilig frokost dagen etter har du muligheten til å utforske merkede turstier gjennom sæterlandskap og naturreservater. Ta en forfriskende dukkert i Sjoaelven eller prøv fiskelykken. Besøk Heidal Ysteri og Bakeri eller oppdag det kulturrike Vågå med Galleri Ullinsvin og sjarmerende kafeer. På hotellet kan du slappe av i suiten, nyte varmen fra lammeskinnene, ta en lur i bondesengen eller unne deg en privat time i fjellspa. Avslutt dagen med en nydelig 3-retters kveldsmeny kl. 19, satt sammen med håndplukkede bærekraftige råvarer. Etter middagen, anbefaler vi en romantisk rusletur til den vakre Stuttgongfossen, kun 200 meter fra hotellet.

Avreise skjer etter en siste, hjertevarm frokost. Ikke glem å ta en siste titt i eldhuset med den romantiske hjertesteinen før du reiser. 

Romantisk pakke inkluderer:

❤️ Opphold i romantisk sæter-suite
❤️ Bobler og ost på rommet
❤️ 3-retters middag begge dager
❤️ Frokost begge dager
❤️ Bruk av fjellspa

Gjelder kun ved overnatting i to netter.