Et møte med Jotunheimen


Velkommen til Hindsæter – ditt eksklusive fristed i hjertet av Øst-Jotunheimen, majestetisk plassert 950 meter over havet langs Nasjonal Turistvei Valdresflya. Med en enestående beliggenhet ved foten av Besseggen, inviterer vi deg til en uforglemmelig opplevelse der fjell, romantikk og historie forenes.

Det historiske hotellet, oppført i 1898, omfavner deg med 10 romantiske sæter-suiter og 7 dobbeltrom, hver nøye utformet for å skape en unik atmosfære. Sætersuitene bærer preg av stedets rike historie, med autentiske bondemøbler som forteller om sæterkulturen. Utforsk fjellbiblioteket for å fordype deg i tidligere tiders eventyr, og nyt menyene i de gamle spisestuene, der smakene fra Jotunheimen kommer til live i all sin rikdom og enkelhet. 

Etter en utfordrende dag i fjellet er hotellets fjellspa, Hindholet Kultursauna, det ultimate fristedet for avslapning. Innebygd som et lite sætertun innendørs i hotellet, kombinerer spaet fysisk velvære med kulturhistorie. For de som har booket en sæter-suite, er bruk av fjellspa inkludert – et ekstra privilegium som forsterker ditt opphold på Hindsæter.

Bli med på en reise gjennom tid, natur og kultur. Velkommen til Hindsæter!