En uforglemmelig høsthelg på Hindsæter
Bli med på en uforglemmelig langhelg i Jotunheimen, hvor smak, tradisjon og naturopplevelser står i sentrum!
Hindsæter er et sjarmerende fjellhotell med røtter tilbake til 1898 som ligger idyllisk til ved inngangen til Jotunheimen nasjonalpark. Her møtes tradisjonell norsk gjestfrihet og moderne komfort i naturskjønne omgivelser.
I de to første helgene i oktober inviterer hotellet deg til en reise gjennom fjellenes skjønnhet og naturens delikatesser.
🍂 Program:
Torsdag
• Ankomst og innsjekk
• Enkel kveldsmat serveres mellom kl. 20:00 og 22:00
Fredag
• Frokost
• Guidet tur klokken 10.00. Ole Kristian Ødegaard, historieforteller og treskimaker fra Heidal, tar dere med i ut sæterterrenget og inn i tiden da Jo Gjende var den første guiden i Jotunheimen og fjellet var til for matauk. Ole Kristian har skrevet bok om Jo Gjende og er svært kunnskapsrik på lokal kulturhistorie. Det blir bål underveis.
• Fjellspa på Hindsæter er åpent fra klokken 15.00 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut tilbyr behandlinger i stillerommet.
• Historisk meny» klokken 18.30, med retter som ble servert på Hindsæter for 100 år siden. André forteller om mattradisjoner på sætrene i dag og i tidligere tider.
• "Måne og stjerner" – en stemningsfull kveldstur i mørket. Med lite lysforurensning og nasjonalparken som nærmeste nabo, inviterer vi til en oppdagelsesferd i nattehimmelen med kikkert og teleskop.
Lørdag
• Frokost fra 08.00 til 10.00. Deretter kan dagen nytes i fjellet på egen hånd – vi anbefaler blant annet tur til Besseggen. Turforslag og kart utdeles av vertskapet.
• Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut tilbyr behandlinger i stillerommet.
• «Smaken av Jotunheimen» serveres 18.30 – en 10-retters middag signert Hindsæterkokkene, med de beste råvarene og smakene fjellet har å by på – rik, enkel og ekte.
Søndag
• Frokost serveres mellom kl. 08:00 og 10:00. Egentid før avreise.
Prisen inkluderer:
🍽️ Tre overnattinger med frokost
🍽️ To nistepakker
🍽️ Kveldsmat ved ankomst
🍽️ «Historisk meny»
🍽️ Guidet tur og historiefortelling med Ole Kristian Ødegaard
🍽️ Måneskinnstur med stjernekikking
🍽️ 10-retters smaksmeny «Smaken av Jotunheimen»
🍽️ Tilgang til fjellspa
🗓️ Datoer: 2.–5. oktober & 9.–12. oktober