En uforglemmelig høsthelg på Hindsæter


Bli med på en uforglemmelig langhelg i Jotunheimen, hvor smak, tradisjon og naturopplevelser står i sentrum! 

Hindsæter er et sjarmerende fjellhotell med røtter tilbake til 1898 som ligger idyllisk til ved inngangen til Jotunheimen nasjonalpark. Her møtes tradisjonell norsk gjestfrihet og moderne komfort i naturskjønne omgivelser.

I de to første helgene i oktober inviterer hotellet deg til en reise gjennom fjellenes skjønnhet og naturens delikatesser.

🍂 Program:

Torsdag
 
Ankomst og innsjekk
Enkel kveldsmat serveres mellom kl. 20:00 og 22:00 

Fredag 
• Frokost
Guidet tur klokken 10.00. Ole Kristian Ødegaard, historieforteller og treskimaker fra Heidal, tar dere med i ut sæterterrenget og inn i tiden da Jo Gjende var den første guiden i Jotunheimen og fjellet var til for matauk. Ole Kristian har skrevet bok om Jo Gjende og er svært kunnskapsrik på lokal kulturhistorie. Det blir bål underveis.
Fjellspa på Hindsæter er åpent fra klokken 15.00 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut tilbyr behandlinger i stillerommet.
Historisk meny» klokken 18.30, med retter som ble servert på Hindsæter for 100 år siden. André forteller om mattradisjoner på sætrene i dag og i tidligere tider.
"Måne og stjerner" – en stemningsfull kveldstur i mørket. Med lite lysforurensning og nasjonalparken som nærmeste nabo, inviterer vi til en oppdagelsesferd i nattehimmelen med kikkert og teleskop.

Lørdag
Frokost fra 08.00 til 10.00. Deretter kan dagen nytes i fjellet på egen hånd – vi anbefaler blant annet tur til Besseggen. Turforslag og kart utdeles av vertskapet.
Fjellspa på Hindsæter er åpent fra kl 15 med badstue, infrarødbadstue, massasjebad og stillerom. Massasjeterapeut tilbyr behandlinger i stillerommet.
«Smaken av Jotunheimen» serveres 18.30 – en 10-retters middag signert Hindsæterkokkene, med de beste råvarene og smakene fjellet har å by på – rik, enkel og ekte.

Søndag 
Frokost serveres mellom kl. 08:00 og 10:00. Egentid før avreise.


Prisen inkluderer:

🍽️ Tre overnattinger med frokost
🍽️ To nistepakker
🍽️ Kveldsmat ved ankomst 
🍽️ «Historisk meny» 
🍽️ Guidet tur og historiefortelling med Ole Kristian Ødegaard
🍽️ Måneskinnstur med stjernekikking
🍽️ 10-retters smaksmeny «Smaken av Jotunheimen» 
🍽️ Tilgang til fjellspa

🗓️ Datoer: 2.–5. oktober & 9.–12. oktober