Unn deg et sommeropphold ved Mjøsa


Opplev sommeren slik den er ment å nytes – med et opphold på Herregården Hoel, hvor ro, lys og luft møter deg ved ankomst.

På den idylliske Neshalvøya, ved bredden av majestetiske Mjøsa, omfavnes du av gjestfriheten i omgivelser som balanserer det herskapelige med det jordnære. Hoel er mer enn bare et overnattingssted – det er et levende gårdsbruk, midt i hjertet av et av Norges mest fruktbare jordbruksområder. 

Blomstringen i sommermånedene er fantastisk å oppleve. Og mye av det som blomstrer havner i maten som serveres. Herregården er selvforsynt med kylling, poteter, hvete, bygg, kirsebær, nordiske frukter, rabarbra, honning og urter. Fra nabogårdene fås blant annet eplemost, solbær, grønnsaker og urfe. Ellers fokuserer kjøkkenet på de beste, norske råvarer fra landet for øvrig- med mange og rike smaker. 

Start dagen med en solid gårdsfrokost, fylt med deilig hjemmelaget mat. Utforsk de landlige omgivelsene med en joggetur eller lei en sykkel for å oppdage de skjulte perlene rundt Helgøya. Avkjøl deg med et forfriskende bad fra Skibladnerbrygga, eller bare nyt en stille spasertur gjennom de naturskjønne omgivelsene. Her er det deilig å være!

Sommeropphold inkluderer:

☀️ Overnatting i dobbeltrom
☀️ 3-retters middag
☀️ Gårdsfrokost

Gjelder kun overnatting i juli