Herskapelig og jordnært


På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Herregården Hoel. Idyllisk til i et landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Storgården har en praktfull utsikt over Norges største innsjø som speiler frodige jorder i et av Norges best bevarte kulturlandskap. Vertskapet, familien Sandberg
Hoel, benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser, små og store selskaper, overnatting og kulturbegivenheter – sommer som vinter. 

Gården er en levende gård med egen produksjon av kylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. På Hoel gård får du servert noe av det beste Innlandet, Norges Spiskammer har å by på. Gården fokuserer på matopplevelser med lokale råvarer, og produserer mye av det som blir servert i restauranten. En gourmetmiddag i gårdens restaurerte grisehus med Mjøsområdets sterke mattradisjoner bør derfor oppleves.