Høstens høydepunkt på Boen Gård


Når høsten senker seg over Sørlandet og naturen byr på sine rikeste råvarer, inviterer Boen Gård deg til bords i den Michelin-anbefalte restauranten. 

I herskapelige omgivelser, omkranset av skog og elv, får du oppleve en kulinarisk reise som hyller sesongens smaker. Boen Gård er kjent for sin unike atmosfære, der historiske bygninger og frodige omgivelser setter rammen for store opplevelser. Under viltukene kombineres stedets herskapelige ro med smaker fra høstens fangst – en sjelden anledning til å oppleve naturen på sitt mest smakfulle. 

Kjøkkensjef Tomasz Rochon og hans team har komponert en 6-retters viltmeny som løfter råvarene fra skog og fjell til nye høyder. Menyen inkluderer aperitiff, amuse bouche, mignardise og kaffe – en komplett smaksopplevelse, raffinert og stemningsfull. 

Pakken inkluderer:

🫎 Overnatting i dobbeltrom
🫎 Frokost 
🫎 6-retters viltmeny med aperitiff, amuse bouche, mignardise og kaffe

📅 Gjelder uke 40 (1.4. oktober) & uke 41 (8.11. oktober)