Velkommen til magiske Boen Gård


Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmennheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012.

I dag fremstår Boen Gård minst like vakker som da det ble bygget, etter et omfattende restaureringsarbeid. Det er bygget nytt restaurantkjøkken og stuer og oppholdsrom er satt tilbake i sin opprinnelige stand, med ovner, møbler og kunst. I hovedbygningens to fløyer er det etablert to nye leiligheter med to doble soverom i hver.

Det omfattende parkanlegget er oppgradert og sauene på eiendommen sørger for å holde kulturlandskapet rundt eiendommen og langs elva i stand.

En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer. Boen Gårds kjøkken er kortreist og sesongbasert. Grønnsaker, epler, bær, urter og honning høstes i egen hage. Lam fra utmarken og villaks fra egen fiskerett er også blant råvarene. Det skapes elegante matretter som til fulle smaker av råvarenes opprinnelse og egenart.

Fra 01. juni 2020 tilbyr Boen Gård totalt 18 doble rom. 14 nye rom fordelt på to historiske bygg ved elvebredden og fire eksisterende doble rom i hovedhusets fløybygninger. Fra samme dato tilbys også unike møteromsfasiliteter i gårdens historiske ishus.