Bordet er dekket for fest og selskap
Norangsfjorden på Sunnmøre

Bryllup og selskapslokaler på Union Øye

De store anledningene


Vi vet at vertskapet på Union Øye vil ta godt vare på deg og dine gjester. I fortryllende omgivelser serverer de en festmiddag tilberedt på det beste av lokale råvarer med utsikt over fjorden og de majestetiske Sunnmørsalpene. Tilbring kvelden i herskapelige omgivelser og bli med på en reise tilbake i tid. Union Øye har en vakker spisesal i tillegg til en større festsal for større arrangement. 

Et eventyrbryllup på Øye

Union Øye er en perle som ligger i naturskjønne omgivelser og vil gi en eventyrlig ramme for det perfekte bryllup. Dere kan utveksle bryllupsløfter i den vakre hagen eller i en av områdets nærliggende, sjarmerende kirker. Du bestemmer selv hvor lenge feiringen skal vare, - bestill hotellet for en natt eller hele helgen dersom du ønsker det.

Den solfylte spisesalen har en fantastisk utsikt hvor du kan invitere dine gjester til et herskapelig bordsete og en fortryllende feiring. Hotellets kokker tilbyr en sesongtilpasset festmeny. Union Øye samarbeider med dyktige blomsterdekoratører, musikere, frisører og fotografer og setter dere gjerne i kontakt med disse for et samarbeid.

Ta kontakt for nærmere informasjon.